• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık sonuc

Moralini bozmak istemiyorum fakat 7 aya göre güzel bir gelişim göremiyorum. Daha çok 2-3 aylık duruyor fakat protein tozuyla destekleyip istikrarı sürdürürseniz çok iyi değişim elde edersiniz.

Arkadaşım öncelikle tebrikler gelişim göstermişsin fakat o kadar kilon yok gibi duruyor. Ve kol ve omuz ölçülerin küçük gibi geldi bana oralara biraz yüklenmen lazm. Birme bndede meme uçlarında şişlik var acaba ergenlikten dolayı mı bir fikrin var mı.

gayet fit gozukuyor ama bence biraz ust goguse ve kanatlar diye dusunuyorum sirt goremedigim icin bir yorum yapamayacam iyi calismalar

Arkadaşım öncelikle tebrikler gelişim göstermişsin fakat o kadar kilon yok gibi duruyor. Ve kol ve omuz ölçülerin küçük gibi geldi bana oralara biraz yüklenmen lazm. Birme bndede meme uçlarında şişlik var acaba ergenlikten dolayı mı bir fikrin var mı.
Spora basladıgımda 70 kılo cıvarındaydım.Hatta okuldakı arkadaslarımda benım 75 kılo olduguma ınanmıyorlar,kılo al fılan dıyen cok oldu.23 vucut kıtle ındeksım var.Meme uclarındakı sıskınlık ıse ergenlık donemınden kalma yaklasık 3-4 senedır.Jınekomastı degıl ama hala ınmedı ınmesını beklıyorum.Yorumunuz ıcın tesekkurler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:03 ----------

Moralini bozmak istemiyorum fakat 7 aya göre güzel bir gelişim göremiyorum. Daha çok 2-3 aylık duruyor fakat protein tozuyla destekleyip istikrarı sürdürürseniz çok iyi değişim elde edersiniz.
Beslenmeme dıkkat etmeye calıstım.Pilavı,makarnası,tavuğu,yumurtası vs olsun.Hatta spor salonunda satılan nıtrotech hadrcore pro serıes proteın tozundan yararlanmaya calıstım.Bakalım bundan sonra neler degısecek,yorumunuz ıcın tesekkurler

vücudun alt yapısını oluşturmussun kardeşim canını sıkma daha zamanın çok istikrarlı şekilde antremanlarına dewam edip beslenmeye ve uykuya önem verirsen er geç hedefine ulaşırsın...

Gayet güzel gelişim tebrikler :)

bu arada kimsenin vücudunu kimseyle kıyaslamassanız sevinirim. Utanmasalar diyecekler senin vücudun arnold a göre kötü :D

Dostum ben 3 ayda 27 cm'den 32 cm yaptım. Senin hatan muhtemelen adonis ve karın yuzunden kolları ihmal etmek oldu. Başarılarının devamını dilerim, vucudun iyi sonuç olarak, fitsin.

Eğer bu fotolar ilk 7 ayına aitse yani bu spora 7 ay önce başladıysan bence fena değil ama protein ve karbonhidrat alımını artırman gerekiyor sonuç olarak endeksin düşük ama bence yaşın genç ve boyun uzun yani bence spora tam zamanında başlamışsın.thums:

Omuzum 110cm olmasına rağmen o kadar kötü durmadığını söyleyebilirim. Ölçülerin düşük ama vücudun güzel görünüyor. Arkadaşlarında dediği gibi 7 aya göre az gelişmiş ama omuz ağırlıklı calışırsan bence harika bir vücudun olabilir. Bu arada kalça ölçün kaç cm? Sanıyorum ki iyi görünmenin sırrı kalçanın dar olması. Başarılar...

Sadece karına önem vermişsin gibi geldi bana.o karının üstüne o gögüsler yakışmamış.omuzlarda çok eksik.göğüs ve omuza daha çok yüklenirsen daha iyi bi görünüme kavuşursun.

kol,göğüs,omuz namına hiç bişey yok desem yeridir.. 7 aylık çalışma ve 32 cm bir kol ?

Artık kilo almaya çalış bence..

Beslenmeni gozden gecirmeni tavsiye ederim, 7 aylik gelisim icin zayif kaldigini dusunsemde eski halini bilemedigimden emin degilim. Biraz hacim kazanirsan cok daha fit bir goruntu olusacak.

bence tartıda bi sorun var. o vucut 75 kilo değil bence. zayıfsın ve 7 aya 8 aya 9 aya göre iyi yada kötü diye değerlendirmemek lazım herkesin gelişimi farklı bünyesi farklı bunu bikezdaha söylüyorum. gelişim göstermişssin tabiki. başarılar
boyu 1,84 olduğuna bakmadan konuşmusun

Back
Yukarı