7 Aylık Gelişimim

16 yaşındayım. Boyum 1.85 ve 80 kiloyum. Spora başlayalı 1 yıl oldu fakat düzenli olarak yaklaşık 7 aydır yapıyorum. Hiç supplement kullanmadım. Ölçülerimi bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Sadece şu an kolumun 35 cm olduğunu biliyorum. Yani haftalar önce ölçtüğümde öyleydi. İlk başladığımda 30 cm bile yoktu. Her türlü yoruma açığım.

Ağustos 2014
P5bo95.jpg
DSC_0145.jpg
DSC_0147.jpg

Mart 2015
DSC_1284.jpg
DSC_1275.jpg
DSC_1282.jpg

Aşağıdaki fotoğraf da Eylül 2013'te çekildi. Yaz aylarında 4 ay spor salonuna gitmiştim fakat sonra bıraktım. Fotoğraftan anlayabileceğiniz gibi o zamanlar aşırı zayıftım;

IMG_20130926_170717.jpg

Güzel fena deil parçalanmaya baslamıs vucut tipin kilolu deil herhalde yani basladıgında zayıftın sanırsam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guzel bu şekilde devam fakat 80 kilo gibi durmuyor sun kardeşim hiç 73 74 gibi 185 boya belki yağ oranından olabilir benimde boyum 185 80 kiloyken böyle değildim daha yağlı bir vücudum vardı

Guzel bu şekilde devam fakat 80 kilo gibi durmuyor sun kardeşim hiç 73 74 gibi 185 boya belki yağ oranından olabilir benimde boyum 185 80 kiloyken böyle değildim daha yağlı bir vücudum vardı
Şimdi tekrar baktım da 79 kg olduğumu gösteriyor baskül. Tabii bu 1 kg pek fark yaratmaz sanırım. Yağ oranımın %15 ile %20 arasında olduğunu düşünüyorum. Özellikle karın bölgem çok yağlı. 79-80 kg olduğumu öğrenenler de öyle durmadığımı söylüyorlar ama nedenini bilmiyorum. Uzun ve (bana göre) hacimli bacaklarım var. Belki de o yüzdendir.

Şimdi tekrar baktım da 79 kg olduğumu gösteriyor baskül. Tabii bu 1 kg pek fark yaratmaz sanırım. Yağ oranımın %15 ile %20 arasında olduğunu düşünüyorum. Özellikle karın bölgem çok yağlı. 79-80 kg olduğumu öğrenenler de öyle durmadığımı söylüyorlar ama nedenini bilmiyorum. Uzun ve (bana göre) hacimli bacaklarım var. Belki de o yüzdendir.
Genetik de olabilir ektosun büyük ihtimal ben endo olunca ondan öyle gozukuyorum dur kesin.

2013 deki resminden geçen Ağustos ayına kadar anladığım kasların biraz hafiflemiş bu da ara verdiğinden kaynaklanıyor olmalı umarız kısa süre de eskisinden daha iyi formuna kavuşursunuz başarılar ;)
Teşekkürler, fakat tam tersi oldu. 2013'te sadece yağ oranım düşüktü, kas diye bir şey yoktu. Ağustos'da Eylül 2013'e bakış daha iyi olduğumu düşünüyorum. Yağ oranım yükseldi ama aynı anda kas kütlem de fazlalaştı. Tabii benim için Ağustos 2014-Mart 2015 arasında gelişim daha önemli. Zaten son fotoğrafı ne kadar zayıf olduğumu göstermek için koydum.

Back
Yukarı