(7 Aylık Değişimim) Spora Gönül Veren Kardeşlerime başarılar dilerim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreSng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EmreSng

Üye
Öncelikle belirtmek isterim ki Supplement vs. kullanmadım Tamamen doğal olarak vücut geliştirmeye çalışıyorum Köy yumurtası, Tavuk, Kırmızı et, kuruyemiş vs. ile bu işi yürütmeye çalışıyorum supplementi kötülediğim için değil kimse yanlış anlamasın benim tarzım da bu olduğu için söylüyorum forum üyelerine saygılarımı iletirim inşaallah gelişimimde siz değerli sporcular tarafından onaylanırsa çokta memnun olurum iyi forumlar :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/yt69K1.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/924/1zE2io.jpg
Üsttekiler 2.AY ( spora başlamadan önce ki resmim yok mazur görün)

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/KgP1xE.jpg
Üstteki 5.AY

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/80IQNE.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/jzSV8L.jpg
7.AY bitişi

Son düzenleme:
Anatomik olarak aşırı elverişli eğer 2 ayda öyle olduysan çok şanslısın doğuştan nerdeyse fit bi vucuda sahipmişsin bi biz olamadık ne yesek yarıyo bulk bulk geziyoz bıktım valla
Güzel kardeşim küçükken Bruce Lee filmleri izleyip şınav ve mekik çektiğim oldu onun dışında bir geçmişim yoktur. Genetiğe değinirsek evet genetik olarak vücut geliştirmeye vücudum elverişli diye düşünüyorum ama dahada önemlisi genetiğin değil senin spora tamamen odaklanman ve salona girdiğinde kendini enerjik atik hissetmendir.. Saygılarımı sunuyorum güzel yol kat etmeni diliyorum...[DOUBLEPOST=1491680336][/DOUBLEPOST]
Güzel gelişim tebrik ederim
Teşekkürlerimi sunuyorum güzel kardeşim.[DOUBLEPOST=1491680587][/DOUBLEPOST]
Hocam split vs full body nasıl çalıştın ?
Split program uyguluyorum kardeşim bu şekilde kas gruplarıma daha iyi odaklandığımı düşünüyorum..

Tebrik ederim kardeşim, 7 ay için çok iyi. Köy yumurtasının faydaları sanırsam :) Ölçülerini de yazabilir misin?
Hocam köy yumurtasının mı yoksa hunharca yediğim tavukların faydası mı orası tartışılır :) Ölçülerime gelirsek ölçüye pek dikkat etmiyorum aynadan yola çıkarak eksik kalan yerleri geliştirmeye çalışıyorum ama en kısa zamanda ölçülerimi alıp burdan sizlerle paylaşırım güzel yorumun için teşekkür eder sağlıklı spor hayatı geçirmeni dilerim..

Öncelikle7 ay gibi bir sürede gelişimin güzel supplementlerede yönelmemen ayrı tabiki tebrikler şuanki boy ve kilon kaç?

Öncelikle tebrik ederim güzel bir gelişim olmuş. Bu yağsız kütle artışını beslenmenize dikkat etmenize ve düzenli yüzmenize bağlıyorum. Yolun açık olsun.

çok azimlisin kardeşim gerçekten güzel gelişim olmuş. ölçü öncesi sonrası değerleri varsa onlarıda paylaşırmısın kol göğüs omuz vs

çok azimlisin kardeşim gerçekten güzel gelişim olmuş. ölçü öncesi sonrası değerleri varsa onlarıda paylaşırmısın kol göğüs omuz vs
İyi aksamlar Kardeşim, ben sana simdi ölçü yazsam tamamen palavra olur sadece spora baslamadan once pazumun 30 cm oldugunu biliyorum suanda 38 Cm bunun haricinde bildigim spordan önce 56 kiloydum suanda 70 kiloyum yağ oranına gelirsek gelişim sürecimde yağ oranım pek oynamadı genelde standarttır zaten benim yag oranı bana sorarsan 70 in üzerine bi 3 kiloda yag koymak isterdim ama genetik olarak pek uymuyor bana bu teori :) mutlu günler diler güzel bir spor hayatı gecirmenizi umut ederim..

İyi aksamlar Kardeşim, ben sana simdi ölçü yazsam tamamen palavra olur sadece spora baslamadan once pazumun 30 cm oldugunu biliyorum suanda 38 Cm bunun haricinde bildigim spordan önce 56 kiloydum suanda 70 kiloyum yağ oranına gelirsek gelişim sürecimde yağ oranım pek oynamadı genelde standarttır zaten benim yag oranı bana sorarsan 70 in üzerine bi 3 kiloda yag koymak isterdim ama genetik olarak pek uymuyor bana bu teori :) mutlu günler diler güzel bir spor hayatı gecirmenizi umut ederim..

alternat curl kaç basıyorsun, kol çalışma prensibin nasıl. çok şekilli gelişmişsin tebrik ederim.

alternat curl kaç basıyorsun, kol çalışma prensibin nasıl. çok şekilli gelişmişsin tebrik ederim.
Alternate Dumbell Curl (ayakta) 3 sette 40 kilo ile kendim rahat 4X12-10-7-9 şeklinde yapıyorum... Ama bu ay degistirdim Reverse Curl,Cable Curl,İncline Dumbell Curl,Peacher Barbel Curl,Decline Triceps Extension,Kick Back,Pusdown,Wirst Curl şeklinde calisiyorum setim ve tekrar sayım şu şekilde; 1. set %60 ağırlık 12 tekrar 2.set %65 ağırlık 10 tekrar 3.set %70 ağırlık 8 tekrar 4. set %65 ağırlık 10 tekrar şeklinde hareketlerimi tamamlıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayırlı günler diliyorum...

Alternate Dumbell Curl (ayakta) 3 sette 40 kilo ile kendim rahat 4X12-10-7-9 şeklinde yapıyorum... Ama bu ay degistirdim Reverse Curl,Cable Curl,İncline Dumbell Curl,Peacher Barbel Curl,Decline Triceps Extension,Kick Back,Pusdown,Wirst Curl şeklinde calisiyorum setim ve tekrar sayım şu şekilde; 1. set %60 ağırlık 12 tekrar 2.set %65 ağırlık 10 tekrar 3.set %70 ağırlık 8 tekrar 4. set %65 ağırlık 10 tekrar şeklinde hareketlerimi tamamlıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayırlı günler diliyorum...

Decline triceps ilk defa duydum. Açi farki nasil hissettiriyormu.

Bende biceps gunu on bilek triceps gunu arka bilek calisiyorum ihmal ettim hep.

Her ay degistirmek lazim dimi programi . Incline curl hareketinden ben cok verim aldim. Suan baska hareket calisiyorum.

Decline triceps ilk defa duydum. Açi farki nasil hissettiriyormu.

Bende biceps gunu on bilek triceps gunu arka bilek calisiyorum ihmal ettim hep.

Her ay degistirmek lazim dimi programi . Incline curl hareketinden ben cok verim aldim. Suan baska hareket calisiyorum.
Decline'ı denemeni tavsiye ederim tam alnina indirirsen barı çok iyi hissedecegini dusunuyorum..Ben 40 günde bir degistiriyorum programimi.. Evet incline'de güzel yakar bicepsleri.. Hareketleri doğru bir sekilde yaparsan tüm hareketlerin ise yarayacagini dusunuyorum spor hayatinda basarilar kardesim...[DOUBLEPOST=1492867178][/DOUBLEPOST]
Süper bro devam [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler... Spor hayatın zevkli tarafıdır..

Back
Yukarı