thebarley
Üye
kendini zorlayacak kadar ama atıyorum 8 tekrarı çıkartamayacak kadar değil..aybars ben ısrarlar beslenmenin yetersiz olduğunu düşünüyorum yağ oranın fazla değil..sen yağlanmaktan korkuyorsun fakat temiz beslenildiğinde fazla yağlanmadan istediğin vücudu elde edersin..neyden korkuyorsunki aşırı yerimde yağlanırım diyemi düşünüyorsun..kaslarının gelişim sürecinde diyet uygulama karboyu kısma gene şekeri kıs yağı kıs ama normal adımlarla ilerle..dediğimi dinle bu aralar yemeğe yüklen protein ve karbonhidrat al ama kaliteli kaynaklardan olsun ve yağlı şekerli gıdaları aşırı tüketme..vücudun yapımda değil yıkımda zorlamayı nizamiyi geçtim nizami yapmasan bile yeterli beslenmeyle gelişirdin bu işin püf noktası gelişmek..bu dediğimi yap 1 ay sonra gel bana teşekkür et...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:54 ----------
pardon beslenmek olacaktı orası...bu işin püf noktası doğru ve yeterli beslenme..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:54 ----------
pardon beslenmek olacaktı orası...bu işin püf noktası doğru ve yeterli beslenme..