• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık bir çalışma

Amatör olarak vg yapıyorum şimdiye kadar hiç bir protein tozu , aminoasit vs. hiç birşey kullanmadım

sol kanadım sağdakinden daha büyük bir ön koldaki resimde gösterdiğim damarın şişmesimi acaba kasmı bilemiyorum :D

boy : 170
kilo : 62
pazu : 37 cm
başka da ölçüm tartım yapmadım

Eklentiler

• Görüntü0986.jpg
    Görüntü0986.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 985
  • Görüntü0989.jpg
    Görüntü0989.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 1.432
  • Görüntü0995.jpg
    Görüntü0995.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 1.055
  • Görüntü0999.jpg
    Görüntü0999.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 1.051
  • Görüntü1003.jpg
    Görüntü1003.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 913
  • Görüntü1005.jpg
    Görüntü1005.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 844
  • Görüntü1007.jpg
    Görüntü1007.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 752
gerekli pozları yükleyin derken ön arka ve yandan 7 adet resim yükledim bacaklarım cılız olduğu için foto çekmedim benim için de pek önemli değil (ama çok önemlidir)

Biran önce üst göğüse hareketlerinde öncelik ve ağırlık vermelisin çünkü çok geride. Genel olarak fena değil

Ben 7 aya göre yetersiz gördüm şahsen.Yani hacimsiz geldi bana. Beslenme progun nasıl.Çok düzenli beslenmiyorsan fena sayılmaz ama amatör olarak yapıyorum deyince beslenmenin çok iyi olduğunu düşündüm.

ilk 2 foto hariç diğerleri bulk zamanından kalma fotolar 20 gün dinlendirip beslenmeye ağırlık vermiştim malum progainer kullanmıyorum kilo almak için .pazularda ozaman da 35e düşmüştü çok yerinde bir gözlem yani bulk dönemi 35 çalıştığımda 37 lere çıkıyor eksik bilgi verdiğim için özür dilerim ön kolda bi problem yok doktara gösterdim . işim gereği çok ta iyi beslenemiyorum .

Amatör olarak vg yapıyorum şimdiye kadar hiç bir protein tozu , aminoasit vs. hiç birşey kullanmadım

sol kanadım sağdakinden daha büyük bir ön koldaki resimde gösterdiğim damarın şişmesimi acaba kasmı bilemiyorum :D

boy : 170
kilo : 62
pazu : 37 cm
başka da ölçüm tartım yapmadım

Bence 7 ay'a göre yine de fena değil. Ama omuzlar ve arka kol çok sırıtmış bence onlara da çalışsan 5-6 ay içinde güzel bi vücudun olabilir.

Göğüs çalışmalısın dostum... kanatlar güzelde o kolun mu ne şişmiş ya git bir doktora görün inan ciddi birşey olabilir..

Back
Yukarı