ya iki gün önce bi triceps bastırdı anlatayım sana yorum yap. 2,5 kg dambılla tek dambıl triceps yaparak ısındım. sonra push downa girdim 50 kiloda 10 tekrar hemen ardından hiç dinlenmeden hafif kiloda dips makinesine girdim kolum biraz kendine gelince yine push down sonra yine dips yine push down yine dips falan 4 set oldu. sonra push downun açısını değiştirerek bi dört set daha yaptım aynı sekilde. ondan sonra alna indirme triceps yaptım 4 set ama bunda dinlenme olmadı direk kiloyu değiştirip yine yaptırdı kiloyu kaça taktığını bilmiyodum 4 set yaptım sonra 5. set bunda 20 tekrar çıkar dedi anladım zaten kiloyu düşürdüğünü 12 tekrar çok zor çıkardım. sonra gösterdi 20 kiloya takmıs en son. şimdi bana diyorki son sette kolların titremeye başladı titrememesi lazımdı o yüzden bir ay sana şu programı vericem. programda her kas için bir hareket var program şöyle: chest press,butterfly,multi omuz press, çift dambıl omuz press, tek dambıl biceps, push down, ön bacak,arka bacak, mide. 1 ay boyunca her idmanda bu programı yapıcakmışım adam benim gelişmeme bakıp ona göre program yazıcakmış. lütfen yorumla şimdi bunu..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:52 ----------
hatta iki hareket daha yaptırmıstı tricepste isimlerini bilmediğim için söylemiyorum ama cable makinesinde eğilip iki tane ipi kavrayıp ensemin arkasından öne çekiyodum 4 set falanda bunu yaptım