sagdakı 4 yıllık vucut mu şimdi ?
Bikere avantajı maddi durumu ve aynı zamanda burak güllü ve bikaç profesyonelle çalışmış olması.Vücududa okadar yağlı değilmiş fazla kilo sorunu yokmuş ama 7 aya göre yine çok iyi gelişim.
bu 4 yıllık vücutsa biz sporu bırakalım ozaman . şu arkadaş 1 ayda böyle bir sonuç aldıysa sence 7 ayda kat kat fazlasını yapamazmı
![]()
1 aydamı buna gerçekten sesli güldüm benim hareketlerin nasıl yapılcagını ogrenmem 2 ayımı aldı 1 ay nedir ya boş boş şeylerle gelme
1 aydamı buna gerçekten sesli güldüm benim hareketlerin nasıl yapılcagını ogrenmem 2 ayımı aldı 1 ay nedir ya boş boş şeylerle gelme
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:39 ----------
edit: kendimi tutamayacam 1 ay he ahahahahahahahahahahahaha
ay yazık sana kendini böylemi kandırıyorsun ? ben bu resmi niye koydum sence ? programı kendi üzerimde denedim ve birsürü sonuç var internette bu yüzden koydum
ikincisi bu bir fitness programı 3 ayda sizi fit yapmak için tasarlanmış bir program fakat senin gibiler 2 gün yapıp bırakır o yüzden hiç bulaşmıyım sana![]()
diyorum ya bana inanmıyosun çünkü sen programı yapmadın bak internete yaz p90x diye orda torrent felan var denicem diyosan classic programını bul 1 ay yap . bak ben bacak antrenmanından sonra 2 gün yürüyemedim yalan yok ama şu var programı yaparken yoruldum diyip bırakmıyosun 1 2 saniye dinlenip tekrar başlaman lazım arada 1 dakka süre veriyolar dinlenmen için. bak linkde vereyim karın kası için 2 günde 1 şunu yap göreceksin çok büyük farklar oluşucak eski halinle3 ay desen gene tamam diyecemde spor geçmişi hiç olmayan biri 1 ay da o hale geldi dersen buna sesli gülerim ben. he bana gelince 8 aydır bb yapıyorum ektomorf yapılıyım başlangıc kilom 50ydi 67lere kadar cıktım başladıgım ilk günü hatırlıyorum 1 gün gitmiştim 5 gün gidememiştim agrılardan dolayı 5 kg kilo takıp benc basamazdım hani kendimden bildiğim için 1 ayda boyleydi böyle oldu dersen beni inandıramassın
bu 4 yıllık vücutsa biz sporu bırakalım ozaman . şu arkadaş 1 ayda böyle bir sonuç aldıysa sence 7 ayda kat kat fazlasını yapamazmı
![]()
tabi hocam sıcakken çekmiş vücudu ışığında etkisi var ama yinede 30 gün önce göbek olduğu bellibu fotoda ışık etkisi olduğu gibi sağdaki resim çalıştıktan hemn sonra çekilmiş...
p90xten bahsediyorsun heralde, 3 ayda fit vücut falan direk p90xi çağrıştırdı banatabi hocam sıcakken çekmiş vücudu ışığında etkisi var ama yinede 30 gün önce göbek olduğu belli