7 aydır evde dumbellarla oynuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu fotolarda ne görüyorsunuz arkadaşlar, başarılmış birşeyler var mı?

b42bl.jpg

b40yt.jpg

b40xt.jpg

bu arada kullandığım supplementler

9n3nb.jpg

Evet o kadar supplementi üst üste dizebilmek büyük bir başarı..
Hiçbir bilgi vermemişsin vücudun hakkında, öncesinde neydin de bu oldun?

Önce ve sonra karşılaştırmasından ziyade, fotolardaki mevcut duruma dair yorumları almak istemiştim.

Yağsız fit bir vücuttan hoşlanmıyorum arkadaşlar, elbette kas kütlesi kazanarak olabildiğince irileşmek istiyorum.

---------- Post added at 03:49 ---------- Previous post was at 03:46 ----------

Evet o kadar supplementi üst üste dizebilmek büyük bir başarı..
Hahaha güzel espriydi..

Doğru konuşmak gerekirse eğer o kadar supplement kullandıysan ve 7 aydır evde bile çalışıyor olsan bence pek başarılı bir görüntü yok ortada. Kusura bakma.

Eğer doğru bir kaç poz eklersen daha iyi olur. Açıkcası sırt 7 aya göre çok zayıf kalmış. Bicepsler de gelişme olduğu gözleniyor.

şu kutulardan bi tanesini almaya param yok adam kaçtanesini üst üste dizmiş ziyan etme xxxx bana gönder birkaç tanesini :D

Argo tabirleri kullanmaya devam ederseniz, forumdan süreli olarak uzaklastırma cezası alırsınız.

Demir00

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücudunun ön taraflarınıda koy.Ona göre daha çok olumlu alabilirsin tabii oralarında arkan gibiyse Olumlu cevap alamazsın:DBu arada o kadar supplement kullanmak ne kadar sağlıklı?

Son eklediğini supplementlerin fotosunu bodyspace bodybuilding.com sitesinde görmüştüm.Eğer orayada ekleyen siz değilseniz ekleme sebebinizi anlayamadım.Zaten herkeste bilir ki 7 aylık bir sporcunun harcı değil onlar.
Foruma fotoğraf ekleme kuralları dahilinde eklemediğiniz içinde vücudunuza yorum almanız zor doğrusu.Başka pozlarda eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
İyi sporlar.

Oynamak kelimesini kendimle dalga geçmek için seçen benim zaten, neyin triplerine giriyorsunuz. Ben ufakta olsa gelişim görüyor musuz diye sordum, niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. O supplarla istediğiniz şekilde foto çekeyim de içiniz rahatlasın, ben de biliyorum çoğunu wcye döktüğümü. Bu arada bu gün salona başladım, ilk günden 7 ay ne kadar verimsiz çalıştığımı anladım, bakalım nasıl bir degisim olacak.

Abi tamam irisin, ucgene yatkinsin ama onunu gormeden ne dememizi istiyorsun boxer'ın guzelmis mi diyelim. Olculerini nasil tahmin edelim? Neydin ne oldun before after falan yok mu? Anlamadım ben.

proteınlerı performans arttrıcıları anladımda masstech nedır karbonhdrat zaten yaglı bı vucudun var karbonhdratla ne ısın var cozemedım bence guzelbı carnıtıne proteın amıno ve multı vıtamın kombıne ederek devam et

İlk önce yağ atmanızı tavsiye ederim. Çünkü öncesini bilmediğimizden hiçbir yorum yapmak mümkün olmuyor. Bel, sırtın altı, kollar ve bacakların görünen kısmı belli ediyor. Yağ oranınınz yüksek. Evde yaptığınız çalışmaları alt yapı, hatalarınız ise tecrübe olarak kabul edip; salonda başarılı bir çalışma ile çok daha iyi forma girebilirsiniz. Supplement konusunda ise, multivitamin, protein ve creatine şeklinde bir üçlünün yeterli olacağını düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

Bu supplementleri size öneren kisi kim acaba ?
Aralarında resimlerinize bakarak net bi sekilde söylüyorum hic işinize yaramicak seyler mevcut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı