7 aydır çalışıyorum program ile ilgili yardım......

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasan92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar.ben 7 aydır spor yapıyorum ve çalıştığım spor salonundaki hoca hiç ilgilenmiyor.şu ana kadar vücuda göre bi program yapmadı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hiç nasıl bir vücut istediğimi veya bu tarz herhangi bi konuda yardım etmedi.spora başladığımda 55 kiloydum şu an 70 kiloyum.protein de kullanıyorum hala.acaba resim yoluyla yardım edebilecek arkadaşlar var mı?(17 yaşındayım boyum 1,84 kilom 70)

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama kendi kendime program yazdım arada bir ismini yazmak istemiyorum buradaki bi hocamızdan yardım aldım.Sende kafana takılan soruları sorabilirsin veya benim gibi sende kendine program çıkarırsın foruma konu açarsın düzgün bir şekilde düzenlenir....

sen vucudunun eksik yerlerine gore bi program yaz resim koy ufak tefek duzenlemeleri zaten yardim eder tecrubeli arkadaslar

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama kendi kendime program yazdım arada bir ismini yazmak istemiyorum buradaki bi hocamızdan yardım aldım.Sende kafana takılan soruları sorabilirsin veya benim gibi sende kendine program çıkarırsın foruma konu açarsın düzgün bir şekilde düzenlenir....
ben de bu sitedeki bi kaç hocaya msj attım ama cvp gelmedi.p.tesi günü spordan sonra resim çekip koyarım.ilginiz için çok teşekkürederim kolay gelsin

Back
Yukarı