7.ay programım,görüşlerınızı esırgemeyın

ajkl89

Üye
Başlıkda söylediğim gibi 7. aya girmiş bulunmaktayım.yaklaşık 2 aydır whey kullanmaya başladım.hafta da 3 gün çalışıyorum benim sıkıntım biceps ve tricepslerımın gögus hacmıne nazaran az gelişmesı (kol:soguk 35 cm ).ayrıca omuz ve deltoidlerımden memnun değilım.yaklasık 3-4 aydır aynı programı uygulamaktayım.arada 1-2 hareket çıkartıp-eklıyorum.şu ana kadar hıç decline bench ve kanat çalısmadım.
sizce geçmı kalınmış? (görmeden birsey söyleyemem diyenler için,genel olarak 7. ay için yorumlarını rica ederim.şu anki programım

P.tesı:bench press(3*8)
fly(3*8)
incline bench(3*8)
pullover(4*8)
preacher curl(3*8) veya barbell curl
hammer curl (3*8)
incline dumball curl

Çarşamba:Squat (4*8)
leg curl(3*25)
dips(4*8)
barbell triceps extention (3*8)
triceps cable (3*8)

Cuma:Lat pulldown
machine row
one arm dumbell
shoulder press (7*8)
front raise
lateral raise

yukarda dedıgım gıbı 3-4 aydır bu programda (aşagı yukarı) gitmekteyım.sureklı aynı hareketlerden dolayı bıraz sıkılma var.yukardakı programımı yorumlarmısınız? sizce değiştirme zamanı gelmısmı? kanat ve decline bench hakkında geçmi kalınmış? (Boy:1.78 Kilo:79)

Not:Hangi bölume yazacagımı kestiremedım,yanlıs yazdı isem,hangi bölume yazabilecegımı soyledıkten sonra silinebilir.

Teşekkürler

programını değiştirebilirsin ,çalışma sistemini piramit sisteme geçebilirsin senin için şaşırtma zamanı gelmiştir.sırt çalışmana barbell row barfiks gibi temel egzersizler koyabilirsin, bicepste 2 hareket yapıp set sayılarını 4 set yapabilirsin daha fazla barbell curlle odaklanmanı tavsiye ederim ritmi bozmadan agırlıgı sallamadan olabildigince agır çalış,omuz içinse gerilimi yüksek tutup dinlenme sürelerini kısa tutmaya calış toplam 7-8 set pressler ve lateral raise yapmanı tavsiye ederim bide bunların dışında beslenmene ve uykuna dikkat et, sabit bi yemek saatin olsun ögün aralarını çok aşma.

Back
Yukarı