slm kolunun 43 olup olmaması önemli değil benim sana anlatmak istedigim apaçık ortada kolunu vucudna yaslayıp resim çektirmişsin ve görüntü olarak 43 görünmüyo serdarda çektirdigi resimde kolunu açık tutup sıkmadan göstermiş defalarca söyledim ama kimse anlamak istemiyor resim bana ait degil resim bana ait degil resim bana ait degil resim bana ait degil ama nedense kimse anlamak istemiyo ölçüleri ben almadım onun verdiği ölçüleri yorumladım nedense burda herkes kendini hoca zannediyo flexor hocamın ilk yorumuna bakıp ibret almamız lazım ilk yorumu yapanlardan biri o ama sadece eksiklerini söylemiş benim resmi yaynlamadaki amacımda buydu flexor hocama tşk ediyorum... değerli arakadaşım amacım senide kırmak değil sadece resimde kolunu yasladıgından dolayı öyle gözküyo eğer bu konuda kırıldıysan özür diliyorum ok
amacım asla rencide etmek değil kimseyi ama yorumlar çok garip insanalrı anlamak çok zor kimisi elazığda bunu başarmak zor diyo

allahıma buna kırıldım ne alakaysa kimisi 50 cm kol mü gördünüz diyo

hep saldırı hep saldırı böyle olsun istemiyorum bundan sonra resim falan yayınlamayacam amacım sadece eksikliklerin görüşlmesi ve yorum yapılmasıydı ama konu dışına çıkıldı herkese tşk ederim yorumlar için özelliklede flexor hocama ....