• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay düzensiz spor idare eder.

Son bi bucuk aydir dumbell pressleri fly yapiyom dips yapiyom sonunda ondan once yaz boyuda 4 lu press yaptim iste ikiside ise yaramadi ayni olcudeyim

göğüste ben sürekli press yapıyorum ama hacim sağlayamıyorum 12 10 8 6 ağırlık artırarak. göğüs barla ve dumbella üst göğüste bar ve dumbella en sonda butterfly bu konuda bi öneriniz varmı acaba.

Bence 4 set çok fazla hele 12 tekrar , hacim istiyorsan gereksiz ve hacim kaybettirir.Vücudun güzel özellikle karın bölgesi, başarılar dilerim...

7-8ay icin iyi bir gelisim saglamisiniz bu zaman icinde gogusleriniz daha iyi olamazdi kendi kanimca. Pres hareklerini sabit tutup belirli araliklarla varyasyonlari degistirip gogus programiniza devam ediniz. 1-1.5 yil kadar sonra hacimli gogusleriniz olucaktir

yorumlarınız için teşekkür ederim göğüs çevremde 3 santim artış var bu kanatmı sağladı göğüsmü bilemem ama arttı ya oda yeter :) son foto son halim biraz six packlar öğrencilikten gitti ama diger yerler hala duruyor gibi :)

bence 7 ayda gayet iyi bir duruma gelmişsin
bunda başlangıçtada yağsız bi vucudunu olması çok etkili olmuş
hacim olarak daha zamana ihtiyacın var
ama şekil olarak güzel şekil yapmışsın
daha fazla hacim için bacak antremanını gözden geçir derim
bide arnold pres eklersen üst göğüse bütünleşiklik kazanımında yardım edecektir
en bariz zayıf noktan kolların ve bileklerin gibime geldi
lakin bunları geliştirmesi çok zor değil
trapezlerede fazla yüklenmemeye çalış
bide bazen inc. pres ile fly ın sıralamalarını değiştir

göğüs antrenmanlarını tek girmeyi deneyebilirsin göğüs ve kanat iki büyük bölge olduğu için beslenme yeterince karşılamayabilir ama bana göre zaten yeterince iyi

Boksbody trapez omuzu dar gosterir diyorlar bende calismak istemiyorum aslinda sence son koydugum fotografta nasil duruyor yeterlimi daha calismasam mi.bu arada bacagimda bi problem var mr lazimmis 1 aydir calismiyorum ama bi sorun cikmazsa nasil calisayim. srt1030 dedigin dogru burdaki bi boksor arkadasimda uyardi programimi gogus arkakol kanat biceps omuz bacak sekline getirdim.

hocam yapma ya nesi idare eder vallaha isediğim vucut şuı an yapmasamda 18 yasına gelince yane helal olsun :)

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı