7,5 KG İle Ön Kolda Kaç Cm Büyüme Katederiz?

Gayette iyi gelişim sağlarsın.Benim kollarım 38 cm 7.5 kg ile çalışıyorum yeni yeni 10 kg basmaya başladım.Hareketi doğru yap,az set yap ve haftada 1 kez çalış.

kanka bence 7 buçuk kilo değilde eğer 2 kilo ile 5 sene çalışırsan gayet güzel fit ronnie coleman gibi bir kol mümkün. Ben bilmem ronnie nin bir videosunda görmüştüm. Valla bak.. Inanmazsın..

Gayette iyi gelişim sağlarsın.Benim kollarım 38 cm 7.5 kg ile çalışıyorum yeni yeni 10 kg basmaya başladım.Hareketi doğru yap,az set yap ve haftada 1 kez çalış.
33 cm kolum var ve 10 kilo ile scott curl'de hareketi doğru yapabiliyorum. Yavaş, nizami 8 tekrar. Acaba sen mi çok hafif çalışıyorsun yoksa ben mi ortalamanın biraz üzerindeyim bilemedim şimdi :)

Arkadaslar kaldırabildiğiniz ağırlıklar tamamen kişiseldir. Yani kaslarsan ziyade sinir sistemi ve nöronlarla alakalıdır. Misal 7.5 yerine 12.5 de kaldirabilirdirdin bu senin için ayni büyümeyi sağlardı. Ancak her ne kadar ağır kaldırırsanız o kadar geri dönüsü olur.

33 cm kolum var ve 10 kilo ile scott curl'de hareketi doğru yapabiliyorum. Yavaş, nizami 8 tekrar. Acaba sen mi çok hafif çalışıyorsun yoksa ben mi ortalamanın biraz üzerindeyim bilemedim şimdi :)
Evet ben hafif girerim max gelisim icin çalışmıyorum biraz dayanıklılık içinde yapıyorum kickboksta yaptığımdan ama demek istediğim 7.5 kg ilede gelişim oluyr gayet iyi

Merhaba arkadaşim öncelikle sorunu biraz mantiksiz buldum her kasin kişiye göre agri yanma eşiği vardır mesela ben 5 kiloda kollarimi patlarcasina sisirir yakarim sen 15 ile anca hissedebilirsin kaldirdigin agirligin kasini yakmasi ve maksimum agirlikta yapmaya gayret göster gelişim ise beslenmen ve istikrarinla es orantili devam eder. Kolay gelsin

Back
Yukarı