• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

68kg 120kg deadlift yapıyorum yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyun oldukça kısa olmalı yoksa 68 kiloda bu sırt kolay değil.Deadlifti düz bacakla mı yapıyosun yoksa bacakları kırıp mı?

benim bir önerim var. neden hep sırt pozu koyuyorsun. başka açılardan çekilen farklı pozlarda koyabilirsen bence daha yapıcı ve sana daha iyi yön gösterebilecek eleştiri ve önerileri duyabilirsin.
başarılar...

adamın demeki en begendigi yeri sırtı

bak dostum 68 kg olman dert degil sırt kaslarin lastimus dorsiler cok iyi gelismis belin incecik kurlen cok temiz ve saf simdi olay ne biliyomusn 80 kg lık adamlarda bile sendeki kadar sırt kasi varmi yoksa onlar senin kilona inseler sırtlari senden kucukmu kalacak :D :D iste kas olayi budur dostum .nekadar kilon degil ne kadar kasin oldugudur su sana 100 tane 80 kg mliık adam cıkarsak emin ol back bolgesinde cogunda sendeki kadar kutle yok kuvetin burdan geliyor senden cok agir bir adamla ayni kas kutlesine sahipsin arti onlar yagli ve pis vucutluyken sen temiz ve hafifsin ben ben sahsen cok begendim

arkadaşlar biliyorum kilom problem.evet sırtım hoşuna gidiyor ondan sırt pozlarını tercih ediyorum ama değişik profildeki fotolarımıda en kısa zamanda sizle paylaşacağım teşşekkürler.

adamın demeki en begendigi yeri sırtı

bak dostum 68 kg olman dert degil sırt kaslarin lastimus dorsiler cok iyi gelismis belin incecik kurlen cok temiz ve saf simdi olay ne biliyomusn 80 kg lık adamlarda bile sendeki kadar sırt kasi varmi yoksa onlar senin kilona inseler sırtlari senden kucukmu kalacak iste kas olayi budur dostum .nekadar kilon degil ne kadar kasin oldugudur su sana 100 tane 80 kg mliık adam cıkarsak emin ol back bolgesinde cogunda sendeki kadar kutle yok kuvetin burdan geliyor senden cok agir bir adamla ayni kas kutlesine sahipsin arti onlar yagli ve pis vucutluyken sen temiz ve hafifsin ben ben sahsen cok begendim

yorum için tşekkur ederim.gerçekden bu camiada sizin gibi kaliteli teorik yorum yapan az insan gördüm gerçekler üzerine dayalı bi yorum yapmışsın
adamlar off sezonda 85 90 kg çıkıyorlar fakat adele yapamıyorlar sadece total caloriyi kalitesiz komplex olmayan besinlerden aldıkları için yağlanıyorlar ben kendi açıklarımı görüyorum ve örnek aldığım profesyoneller var.her zaman benim için ölçü değil kalite esastır .

120 kg deadlift yapıyorum diye başlık açan birisinden arka bacak pozlarını beklerdim.Sırtın güzel gelişmiş.Diğer resimlerini de bekliyoruz ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı