60 kuruşa 76,6gr Karbonhidrat ?

Öncelikle forumu son iki gündür takip ediyorum çok faydalı yazılara denk geldim.Bugün BİM de gezerken Krınkıl marka bir çubuk kraker gördüm besin değerlerine baktım, 30 kuruşluk bir paket 46 gr geliyor ve 100 gramındaki besin değerleri şöyle;
Kal
426
Yağ
10,2 g
Karb
74,6 g
Prot
9,1 g
Bulk dönemi için hacim kazanmak için bu ürünü tüketmek ne kadar doğru , yardımcı olursanız sevinirim saygılarla...

eğer gerçekten besin değerleri ve fiyatı dediğiniz gibiyse yarın ilk işim gidip 10-20 paket alıp günde 5 paket kadar tüketmek olacaktır. Teşekkürler bu bilgi için

Önemli değil ne demek , kim bilir daha nice ucuz yollu kaynaklar var farkında olmadığımız (Biz bunu öğrendik diye zam gelmesin de...)[DOUBLEPOST=1562814619][/DOUBLEPOST]Bu arada bir düzeltme yapayım;
Paket net ağırlığı 46 değil 40 gram
100 gramında 74,6 gram karbonhidrat varmış
İnternetteki kaynaklar bazen şaşırabiliyor bu son güncellemem paketin üstünde yazıyor

Son düzenleme:
Karbonhidrat kalitesi olarak belki zayıf kalıyor olabilir, fakat içerisindeki kalori değeri gerçekten küçümsenemeyecek kadar fazla o fiyata göre. Eğer 200 Gr. yersek günde 852 kalori yapar. Ara öğünlerde gerçekten çok güzel ve yemesi keyifli bir kalori kaynağı olabilir. Ürünü kesinlikle deneyeceğim.

Düşük kaliteli karbonhidratlar nelerdir?

Düşükkaliteli karbonhidratlar vücut tarafından hızlıca sindirilir. Az miktarda lif ve şeker molekülleri içerirler. Kan şekerinizi hızla yükselten düşük kaliteli karbonhidratlar sizi uzun süre tok tutmazlar ve yeniden enerji ihtiyacı hissedersiniz. Bunun yanı sıra diyabet ve kilo alma gibi problemler de düşük kaliteli karbonhidratları yoğun olarak tüketen kişilerde daha sık görülmektedir.

Hocam benim anlamadığım şu karbonhidratın kalitesiz olduğunu nasıl anladınız?

Hazır gıda. İçindeki karbonhidrat doğal değil karbon atomlarının organik bağlarıyla oynayıp değiştiriyolar. İçindeki kh fruktoz ağırlıklı muhtemelen. Ha dersenki fruktoz veya fruktoz şurubu içermesinin sakıncası ne karaciğer enzimleri ile alakalı.Biyokimyayı buraya elimdeki kitaplardan bakıp anlatsam anlamayacaksın:). Derslerde anlatıyodu hocalar.
Fazlasının zararlı olduğunu bil yeter,en güzeli hiç hazır gıda tüketmemek ama bu devirde imkansız. Bu sporu yapıp, besin kaynağı olarak kraker kullanan insana ne denir bilemem. Bi ürünün kalitesi arkasındaki besin değerinden ibaret değil arkadaşlar. Yukarda bi üye bu hatayı yapıyor

Son düzenleme:
Hazır gıda. İçindeki karbonhidrat doğal değil karbon atomlarının organik bağlarıyla oynayıp değiştiriyolar. İçindeki kh fruktoz ağırlıklı muhtemelen. Ha dersenki fruktoz veya fruktoz şurubu içermesinin sakıncası ne karaciğer enzimleri ile alakalı.Biyokimyayı buraya elimdeki kitaplardan bakıp anlatsam anlamayacaksın:). Derslerde anlatıyodu hocalar.
Fazlasının zararlı olduğunu bil yeter,en güzeli hiç hazır gıda tüketmemek ama bu devirde imkansız. Bu sporu yapıp, besin kaynağı olarak kraker kullanan insana ne denir bilemem. Bi ürünün kalitesi arkasındaki besin değerinden ibaret değil arkadaşlar. Yukarda bi üye bu hatayı yapıyor
Hocam sonuç olarak bu besin içerisinde karbonhidrat var değil mi

sonuç olarak çamurlu suyun içindede su var.

Dostlar isteyen yer istemeyen yemez, ama gidipde besine çöp demek akıllıca bir cümle değil. Sonuçta içinde kaliteli de olsa kalitesiz de olsa karbonhidrat var. Sadece krakerden karşılarsan günlük kalorini sağlıksız olur ama kilo aldırır mı aldırır. Tercihlere karışmamak gerek ama sağlıksız bir karbonhidrat. Fakat Dirty Bulk'da tercih edilebilir.

çubuk krakerden aldığın karbonhidratın sana bi yararının olacağını düşünmüyorum kilo alcam diye vücudunun yağ kazanmasını sağlarsın

Back
Yukarı