barisdogaan
Üye
21 yaşındayım 15 yaşında fitness yapmaya başlamıştım ve 1.5 sene yapmıştım 52 kilodan 60 kiloya çıkmıştım iyide fit bir vücuda sahip oluyordum ki bıraktım sporu. aradan geçen onca zaman sonra tekrar başlamak istiyorum ama yağ oranım fazlalaştı eski halimden eser yok çok az göbek çıkıntısı var. kilom 70 oldu nasıl bir yol izlemeliyim yani temelim var hangi programlardan başlamalıyım protein tozu kullanımı amino asittir vs. hangisinden başlamalıyım bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca yapılan hareketlere falan yabancı değilim sorunsuzca yapıyorum şuanlık evde başlayıp tekrar formuma girince salona gitmeyi planlıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim ..
Boyum 175 cm. Diyet programı falan bulamadım internette birbir türlü programlar var hangisinden başlanmalı karar veremedim. Hepsi birbirinden bambaşka kimi işe yarar bilemedim
Boyum 175 cm. Diyet programı falan bulamadım internette birbir türlü programlar var hangisinden başlanmalı karar veremedim. Hepsi birbirinden bambaşka kimi işe yarar bilemedim