6 Günde Kaç Kere Göğüs Çalışılmalı ?

zero59

Üye
Arkadaşalr Benim Programda Haftada 1 Kere Göğüs Çalışma Var Normalde Kaç Olmalı ?

1. GÜN BACAK BİLEK
2. GÜN OMUZ CALF
3. GÜN KARIN
4. GÜN GÖĞÜS
5. GÜN ARKA KOL ÖN KOL
6. GÜN SIRT

sadece 1 kas grubunu orn. omuz veya gogus ama ikisi de olmaz yani sadece birisini haftada 2 kez calisabilirsin duruma gore ama yerlerini iyi ayarlaman gerekir hafta icerisinde orn. pzt ve cuma bende omuzlarimi eksik buldugum icin haftada 2 kez calisiyorum.eger yeni basladiysan ve amacin hizli gelismekse hic gerek yok benim tek amacim eksik bolgeme yogunlasmak
Edit: belliki daha yenisin okadar hirs yapma haftada 4 en fazla 5 gun iyidir
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeni başladıysan (bundan kastım kendi ağırlığınla ağırlığı göğsüne değdirerek yardımsız bench press yapamıyorsan) haftada 3 defa, kullandığın programa göre 4-5 günde 1 de olabilir. Aslında deadlift ve squat daha iyi güç ölçüsü ama çok az kişi yaptığı için lafını bile açmıyorum. Yaklaşık olarak kendi ağırlığınla bench presste set çıkarabildiğin seviyelerde haftada 2, ileri düzey sporcu olursan haftada 1.

Bu söylediklerim doğal beslenenler için geçerli. Memlekette genellikle yapılan her bölgeyi haftada 1 çalışıp bir süre sonra doğal olarak gelişme durunca veya iyice yavaşlayınca steroid kullanmak oluyor.

7.güne yine göğüs koyabilirsin. Dinlenme gerek yok dinlenmeye , sabah ogle aksam aynı programı uygula 3 ay sonra neden gelişemiyorum diye açacağın konunun altına cevap yazacam inşallah :)

Yeniysen pek ihtiyacın yok haftada 1 yeterli . Zaten bana kalırsa haftada bir gün hakkıyla yapıyorsan sonrasını düşünme akışına bırak

Genellikle bu sporda uzmanlaştıkca yani vucudunuzu tanıdıkca ıhtıyac varsa ıkı gune arttırırsınız . Bir arkadaş yazmıştı gögüsümde eksiklik hissettigim için iki güne cıkarttım dıye.

min.1 max 2. bu eksik bölgene göre değişir. geri kalmış tembel bir bölgen varsa 2 kere çalışarak biraz hız verirsin.

Back
Yukarı