Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek resim olduğu için buradan tam anlamıyla yorum yapmak biraz zor Senden daha fazla zamandır çalışıp da bu vücudu elde edemeyen birçok kişi var. Bunu göz önüne alır ve gönderdiğin resme baktığım zaman bence gayet iyi bir iş çıkardığını görüyorum. Devam et bırakma ama fazla da aşırı kaçma bence bir yerden sonra formunu korumaya çalış. yani benim şahsi görüşüm ama, görüyoruz çok kaslı adamları bana hiç hoş gelmiyor çünkü bi yerden sonra kafayla vücut uyumu ortadan kalkıyor. Sonra da bu kötü görüntü oluşuyor şahsi görüşüm tekrar ynleyim
bide ölçüler ??
ne olculerin bilgisi, ne de her bolgeyi gosteren cesit resim var ortada, yorum yapmamiz cok zor.
konu kilitlenmeden konu sahibi kullanicin bilgileri guncellemesi gerek, sahsen merak etmekteyim olculeri, tek resimde guzel gozukuyor.