6 aylik gelisim yorum alayim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okan91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

okan91

Üye
senyva8y.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 ay icin gayet.guzel karin ve beli.kaybetmemk icin.karbodan uzak durdun heralde fazla yuklenmedin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyaz un , seker vb gidalari hic tuketmiyrm diyeblrm karin haftada bir kez calisyrm

Tm en kisa zamnda aticm

Tek resim olduğu için buradan tam anlamıyla yorum yapmak biraz zor :) Senden daha fazla zamandır çalışıp da bu vücudu elde edemeyen birçok kişi var. Bunu göz önüne alır ve gönderdiğin resme baktığım zaman bence gayet iyi bir iş çıkardığını görüyorum. Devam et bırakma ama fazla da aşırı kaçma bence bir yerden sonra formunu korumaya çalış. yani benim şahsi görüşüm ama, görüyoruz çok kaslı adamları bana hiç hoş gelmiyor çünkü bi yerden sonra kafayla vücut uyumu ortadan kalkıyor. Sonra da bu kötü görüntü oluşuyor şahsi görüşüm tekrar ynleyim
bide ölçüler ??

ne olculerin bilgisi, ne de her bolgeyi gosteren cesit resim var ortada, yorum yapmamiz cok zor.
konu kilitlenmeden konu sahibi kullanicin bilgileri guncellemesi gerek, sahsen merak etmekteyim olculeri, tek resimde guzel gozukuyor.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı