6 Aylık Suplementsiz Azimin sonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 106 Kgden suplementsiz biz azimle 6 ayda 83 kgye
düştüm sizlere ilk ve son halimi göstermek istiyorum şu aralar yağ yakımım durdu ramazandan sonra ilk kez hardline l-carnitine aldım sizce yağ yakımını hızlandırmak için ne yapmalıyım...Yorumlarınızı bekliyorum...

Resim
------------------
rwv4g.jpg

Güzel gelişim kardeşim. Durumun farkına varıp gidişata dur demek bu yaşta herkes yapmıyor maalesef. Gayet güzel yağları atmışsın atmaya devam ediyorsun. Tabi ilk aylar kadar yağ vermen beklenemez. Yavaşlaması normaldir. Sana öyle gelir. Sen Aynen devam et. Önemli olan yağlı yiyecekler şekerli gıdalardan uzak durman.Bol bol düzenli cardio ile gitmeyecek yağ yok.Sadece sabır.Bu işin en önemli kısmı. Nasıl ki o yağları birkaç ayda almadıysan hepsini birkaç ayda veremezsin bunu unutma yavaş emin adımlarla ilerle moralini iyi tut doğru yoldasın.

Çok hızlı kilo vermen yanlış
Yavaşça ver bunadikkat et
Azmin için tebrikler

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/u...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı