6 aylık değişim

merhabalar arkadaşlar bende sporu amatör olarak yapanlardanım küçük yaşta kickboxa başlayıp uzun süre yaptım fit ve güzel bir vücudum vardı 6 sene kadar önce dizimden ağır bir sakatlık geçirip sporu bırakmak zorunda kaldım ve bu süre zarfı içerisinde 125 kilolara kadar çıktım 125 kilo %36 yağ oranıyla 6 ay önce bu spora başladım şu an 93 kiloyum ve yağ oranım %19 yorumlarınız benim için çok önemli lütfen esirgemeyin herkese iyi günler

Eklentiler

• IMG_0486.JPG
    IMG_0486.JPG
    40,6 KB · Görüntüleme: 1.034
  • IMG_0487.JPG
    IMG_0487.JPG
    65,1 KB · Görüntüleme: 953
  • IMG_0488.JPG
    IMG_0488.JPG
    53,7 KB · Görüntüleme: 928
  • IMG_0505.JPG
    IMG_0505.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 970
  • IMG_0483.JPG
    IMG_0483.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 964
  • IMG_0191.JPG
    IMG_0191.JPG
    61,4 KB · Görüntüleme: 1.048
Baya iyisin dostum MaşAllah Motivasyonun bozulmamsı dileğiyle devam
İnşallah böyle devam edeceğim sürekli yeni hedefler koyuyorum kendime ama fazla kilo aldığım dönemlerin sıkıntısı da var tabii sarkmalar vs ama hiç bir zaman peşini bırakmayacağım nizami bir vücuda sahip olana kadar güzel yorumun ve dileğin için çok teşekkür ederim

gayet başarılı bir 6 ay olmuş. yanlız yağ oranı salonda makineden filan mı ölçüldü standartlarda yüzde 23 25 arası gibi görünüyor ama bu başarını etkilemez her halükarda gayet güzel olmuş ilk aşama

gayet başarılı bir 6 ay olmuş. yanlız yağ oranı salonda makineden filan mı ölçüldü standartlarda yüzde 23 25 arası gibi görünüyor ama bu başarını etkilemez her halükarda gayet güzel olmuş ilk aşama
Güzel yorumun için Teşekkür ederim hocam daha da iyisi olacak ve paylaşacağım inşallah

Hocam ağırlık çalışmasına hemen mi başladınız yoksa önce kilo verip sonra mı başladınız bende şuan 181 boyunda 96 kiloyum acaba önce kilo verip sonra mı ağırlık çalışsam yoksa hemen ağırlıklar ile başlayayım mı

Hocam ağırlık çalışmasına hemen mi başladınız yoksa önce kilo verip sonra mı başladınız bende şuan 181 boyunda 96 kiloyum acaba önce kilo verip sonra mı ağırlık çalışsam yoksa hemen ağırlıklar ile başlayayım mı
Hocam ilk başladığımda cardio ağırlıklı futbolu yaptım yağ yakımı hızlı olsun diye süper setli ağır bir fulbody programı yaptım günde en az 45 dakika antrenman sonrası cardio yaptım cardioya ağırlık vermeni tavsiye ederim ayrıca yeme içme çok önemli aşırı dikkat ettim ben

Maşallah. 91 kilo ama sağlam vucut var. Çok güzel vermişssin. Cardiyo dedin beni bitirdin çok kısa yapıyordum artık uzatacam. Teşekkürler. Davamını bekliyoruz ;);)

Back
Yukarı