6 aylık değişim?

Esqualee

Üye
IMG_20150602_142610.jpg

aaf643e0-f03a-428d-a59e-c90fe2999c45-m.jpg

Vucudum ektomorf olduğundan mi az gelisiyorum yoksa sorun bende mi ?
60 kilodan 69 kiloya ulastim

6 aya göre biraz daha iyi beklerdim ancak, ne elde etsen her zaman kardır ve sende de gelişim belli oluyor. Beslenme düzeninde ve programında iyileştirmeye gitmeni tavsiye ederim.

6 aya göre biraz daha iyi beklerdim ancak, ne elde etsen her zaman kardır ve sende de gelişim belli oluyor. Beslenme düzeninde ve programında iyileştirmeye gitmeni tavsiye ederim.
Benim gittigim yerde antrenman programi vermiyorlar anca özel antrenör tutabiliyorsun .program onerirmisin bana

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bence canını sıkmana gerek yok en azından ilerleme kaydetmişsin eğer dediğin gibi ilgilenen kimse yoksa onu yapman bile iyi bence. Bide vücut tipi diye birşey olmadığını düşünüyorum şu videodan sonra sende izle istersen
.

6 aya göre vücudun geri kalmış
beslenmede, uyumada veya çalışmanda bi sıkıntı var;)
Antalyada hangi salonda çalışıyorsun

6 ayda ne bekliyorsunuz ki adamdan 6 ay gibi bir sürede etkili bir gelişim beklemeyin henüz daha hareketleri yeni öğrenmeye başlarsınız. Geri kalması söz konusu olamaz illaki bu sürede az çok bir gelişim elde etmiştir tabi

beyler artık 6 ayda 1yılda natural olarak arnold falan olmayı beklemeyın kardeşim :D sız dogal olarak vucuda gereksız bıseyı kaslarınızı kandırarak eklıyorsunuz yanı kasları geregınden fazla buda 6 ay 1 yıl degıl before after yapmanız ıcın en azından 1.5 2 yıl gecmesı lazım :D benımde 5 ay oldu olup olacagı 2-3cm kol 3-4 cm gogus 1-2 cm omuz belde 3-4 cm incelme budur yanı 30dan 40a kol beklemeyın steroid almıyorsanız :D ki steroıdlere bayılırım adama 1 ayda 7-8 kılo tertemız kas yukler :D

beyler artık 6 ayda 1yılda natural olarak arnold falan olmayı beklemeyın kardeşim :D sız dogal olarak vucuda gereksız bıseyı kaslarınızı kandırarak eklıyorsunuz yanı kasları geregınden fazla buda 6 ay 1 yıl degıl before after yapmanız ıcın en azından 1.5 2 yıl gecmesı lazım :D benımde 5 ay oldu olup olacagı 2-3cm kol 3-4 cm gogus 1-2 cm omuz belde 3-4 cm incelme budur yanı 30dan 40a kol beklemeyın steroid almıyorsanız :D ki steroıdlere bayılırım adama 1 ayda 7-8 kılo tertemız kas yukler :D
Bazilari ama çok gelişiyor mesela burada before after atanlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazılarına bakma sen herkesin genetiği farklı beslnmesi, kullandığı supplementler veya streoid kullanma durumu gib faktörler var.

Back
Yukarı