Merhaba arkadaşlar, 6 aydır düzenli olarak body çalıştım. haftada 4 gün 1 saatim salonda geçiyordu. Düzenli bir şekilde beslendim ve 92 kilodan şuan 83 olan kiloya düştüm. 20 yaşındayım ve öncesinde hiç bir spor deneyimim olmadı, turistik bir bölgede yaşadığımdan dolayı yazları sadece yüzüyordum.
Merak ettiğim bir kaç konu var bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
6 aylık bir süre zarfında gelişmem iyi mi kötü mü ?
bunu öğrenmek isterim çünkü ya programım yada beslenmem hakkımda değişiklik yapmak istiyorum.
Belimin kalın olduğunu düşünüyorum. sizce de öyle mi. Estetik bir görüntü elde edebilmem bu vücut tipi için olağanmıdır.
Biraz kendimi karamsar görüyorum ince bel ve vücudun üst kısmının devasa gözükmesi üçgenimsi bir hava kattığından olsa gerek.
Endomorphy vücut tipine sahip olabilir miyim ?
kalın bir kemik yapım var ve sürekli yeme isteği. diyet benim için ölüm olmuştu son 1 ay için.
yorumlarınızı merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ederm.
boy: 1.85
kilo: 83
Merak ettiğim bir kaç konu var bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
6 aylık bir süre zarfında gelişmem iyi mi kötü mü ?
bunu öğrenmek isterim çünkü ya programım yada beslenmem hakkımda değişiklik yapmak istiyorum.
Belimin kalın olduğunu düşünüyorum. sizce de öyle mi. Estetik bir görüntü elde edebilmem bu vücut tipi için olağanmıdır.
Biraz kendimi karamsar görüyorum ince bel ve vücudun üst kısmının devasa gözükmesi üçgenimsi bir hava kattığından olsa gerek.
Endomorphy vücut tipine sahip olabilir miyim ?
kalın bir kemik yapım var ve sürekli yeme isteği. diyet benim için ölüm olmuştu son 1 ay için.
yorumlarınızı merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ederm.
boy: 1.85
kilo: 83