TürkYurdu
Üye
[FONT="]Öncelikle herkese saygılar.
Yaklaşık 6 aydır vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum.
Ancak resimleri incelerken ve yorum yaparken göz önünde bulundurmanızı istediğim bir nokta olacak;
sadece 2,5 aydır beslenmeme tam manasıyla dikkat ettiğimi söyleyebilirim... Malesef ilk dönemlerde hem hareketlerin yapılışı hem de teorik
bilgi olarak çok eksiktim ve cahillikten dolayı sadece ter atmaktan öteye gidemedim açıkçası uzun bir süre. ( Hala bilmediğim veya yanlış bildiğim bir çok konu var bunları görüyorum...)
19 Yaşındayım. Boyum 1.76. Kilom 80
Ölçülerim:
Bel: 94,5 (resimlerden de anlayabileceğiniz gibi bir can simidine sahibim.
)
Leğen kemiklerim oldukça geniş...
Kol:33
Omuz:117
Göğüs:100
Bacak:56

[/FONT][FONT="]Olumlu olumsuz tüm eleştirilere ve tavsiyelere açığım.
Kilo vermek istiyorum ( yağ olarak ) ve bu konu da yardımcı olabilecekler beslenme programı şeklinde bir yardımda da bulunabililirseniz çok memnun olurum.
Saygılarımla...

[/FONT]
Yaklaşık 6 aydır vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum.
Ancak resimleri incelerken ve yorum yaparken göz önünde bulundurmanızı istediğim bir nokta olacak;
sadece 2,5 aydır beslenmeme tam manasıyla dikkat ettiğimi söyleyebilirim... Malesef ilk dönemlerde hem hareketlerin yapılışı hem de teorik
bilgi olarak çok eksiktim ve cahillikten dolayı sadece ter atmaktan öteye gidemedim açıkçası uzun bir süre. ( Hala bilmediğim veya yanlış bildiğim bir çok konu var bunları görüyorum...)
19 Yaşındayım. Boyum 1.76. Kilom 80
Ölçülerim:
Bel: 94,5 (resimlerden de anlayabileceğiniz gibi bir can simidine sahibim.

Leğen kemiklerim oldukça geniş...
Kol:33
Omuz:117
Göğüs:100
Bacak:56

[/FONT][FONT="]Olumlu olumsuz tüm eleştirilere ve tavsiyelere açığım.
Kilo vermek istiyorum ( yağ olarak ) ve bu konu da yardımcı olabilecekler beslenme programı şeklinde bir yardımda da bulunabililirseniz çok memnun olurum.
Saygılarımla...

[/FONT]