6 AYDA fitnessda neleri değiştirir?

Beyler 187 boy 73 kiloyum spora yazıldım bu 6 ay sonunda kilo artışı veya başka bişey olur mu acemiyim bu konularda fikirleriniz benim için önemli.(Çok zayıf oldugumu düşünüyorum bu da beni olumsuz etkiliyo)

Son düzenleme:
İlk 6 ayda çok şey olur örnek İlk spora başlayan güçsüz kaslar güçlenecek kamburluktan kurtulacaksınız dik duracaksın yağ atacaksınız kemiklerin güçlenecek.
Salondaki hocan bölgesel ve izole hareket verirse kaç. İlk başlayan biri Fullbody programını kullanması gerek. Eğer birazcık tecrüben varsa Stronglifts 5x5 programını öneririm. Hem yağ yakıp hemde kuvvet=kas kazanacaksınız.Boş barla başlayıp temel hareketleri öğrenip doğru form yapana kadar ağırlık artırmaya başlayacaksınız. Yalnız Maksimum 45 dk sürüyor. 12 Hafta sonunda vücut ağırlığın en az 1.5 katında ağırlık kaldırmaya başlayacaksınız.

Ben fullbody diet e gunde 3.5 litre su icerek 113ten 98 kg dustum 2 ayda setlerim 3 setti haftada 5 6 gun yaptim simdi ise girdim haftanin 6 gunu calisiyorum yorgunluk ve saman ayarlamam gerekli amacim zayiflamak guclu ve saglikli olmak. Tavsiyeye ihtiyacim var. Acaba her hareketi 3x12 yerine 1x12 yada 1x15 mi yapsam amacim dedigim gibi kilo vermek beslenmem cook duzenli oldugundan spor yapmadigimda bile haftada 1 kiloya kadar verebiliyorum. Herkese saglikli sporlar

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

İlk 6 ayda çok şey olur örnek İlk spora başlayan güçsüz kaslar güçlenecek kamburluktan kurtulacaksınız dik duracaksın yağ atacaksınız kemiklerin güçlenecek.
Salondaki hocan bölgesel ve izole hareket verirse kaç. İlk başlayan biri Fullbody programını kullanması gerek. Eğer birazcık tecrüben varsa Stronglifts 5x5 programını öneririm. Hem yağ yakıp hemde kuvvet=kas kazanacaksınız.Boş barla başlayıp temel hareketleri öğrenip doğru form yapana kadar ağırlık artırmaya başlayacaksınız. Yalnız Maksimum 45 dk sürüyor. 12 Hafta sonunda vücut ağırlığın en az 1.5 katında ağırlık kaldırmaya başlayacaksınız.
Kardes ben ne bolgesel izole biliyorum nede full body artik hoca ne yazarsa yapacaz 6ay saol tavsiyen icin

Back
Yukarı