6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
Kilolaları almış ondan fotoğraf atmıyor :)))

Doğruluk payı var ancak son yüklenen resimler zaten kıbrısa gitmeden önce yüklenmişti ve o gün bu gündür antrenman yapmadığım için gelişime olmadı.

1 ay kadar sonra eklicem gene yeni resim.

Bu saçma sapan bahanelerle yok dövme suradaymış buraya gelmiş yok bir şey olmuş gibi yorumlara bundan sonra cevap bile vermicem aynada ters görüntü elde edeceğini bilmeyen ilkokul bilgi seviyesindekilerle uğraşacak zamanım yok çünkü.

Ha unutmadan ekleyim bu başlığı birilerine gösteriş olsun hava olsun diye değil çektiğim sıkıntılardan çıkardığım dersleri aynı sıkıntıyı çekenlere izah edebilmek için açtım.

Saygılarımla...

hocam hayranım valla azminize yazın konusuyorduk szle ben 70te kaldım 66 ı gordum bi ara bende htırlarsan 83 le başlamıstım lipo6nın yarısı dolapta duryor malum öss stresi gene yemege asıldık belkşde 71 oldum 60 hedefımdı bakalım cesaret edebilirsem suplementle birlikte spora başlıcam umarım karaciger ws zarar gelmez

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
mehmetanil çatlak vardı sende değil mi ? nasıl hallettin ?

Evet karında kocaman çatlaklar vardı. Yaklaşık aralarla birlikte 5-6 aydır body çalışıyorum.

Karnındaki çatlaklar gözle görülür şekilde küçülmüşler. Ancak hala çok çatlağım var bakalım bunlar için bu güne kadar bir ürün kullanmadın yazın krem vs birşeyler deneyeceğim.

Abi yenibasladim 16 yasinda90 kiloyum kalibimi kaybetmed3n kilo verim azda Kas yapmak istiyorum sence spor salonuna kac gün gitmeliyim ve nasil bir program uygulamaliyim yenibaslicam yalniz

azim ve kararlılık bu olsa gerek gerçekten tebrikler
6 ay gibi bir sürede 50 kilo müthiş bir rakam
ek olarak gözüme çarpan son fotoda kıllar yok aldırdınmı fotoşop filanmı :) benimde gögüs bölgem çok kıllı bilgi alayım :)

azim ve kararlılık bu olsa gerek gerçekten tebrikler
6 ay gibi bir sürede 50 kilo müthiş bir rakam
ek olarak gözüme çarpan son fotoda kıllar yok aldırdınmı fotoşop filanmı :) benimde gögüs bölgem çok kıllı bilgi alayım :)

Ağda yapıldı.

kardıyo olarak 100 kıloya kadarhep yuruyus yaptım vede cok uzun surelerde ornegın gunde 3-4 saate yakın yapıyordum ve kosu bandından cok egımlı arazılerde uyguluyordum bunu.100 kg den sonra cıdden agır bır kardıyoya gırdım 90 ky ye kadar kosu ve yuyus 90 kg den sonra standart kardıyo programım su sekıldeydı

sabah:
30 dakika eliptik
30 dakıka koşu
15 dakıka yuruyus
30 dakıka eliptik
30 dakıka koşu 30 dakıka yuruyüş,

koşular 9km hızda yürüyüş 5.7 km hızda eliptik ise 5 kuvvette stabıl hızda

aksam
30 dakıka yürüyüş
30 dakıka eliptik
15 dakıka koşu
30 dakıka eliptik
15 koşu
30 yürüyüş

gunde 1 saatte denızde zaman gecırıyordum asagı yukarı 1 saat suda kalsam 20-25 dakıka yuzyordum aktıf kulaclı yanı

-----------------------------------------------------

örnek dıyet ıse kısın baslarda yanı

sabah
50 gram lor
2 dılım ekmek
1 domates 1 salatalık

ara 8-10 fındık

öglen 150 gram tavuk
100 gram yogurt 2 dılım ekmek

ara 2-3 tam cevız

aksam
100 gram tavuk
2 dılım ekmek
1 domates

yatmadan 20 gram lor peynırı

----------------------------------------------------
haftada 5 kg verdıgım ve 4 kg sı yagdan olan hafta ıse

sabah 2 salatalık

ara 2 salatalık
,
öğlen 20 gram lor 1 salatalık

ara 10 gram lor

aksam 50 gram lor
1 salatalık

yatarken ıse 15 gram lor

bu dıyetle yazdıgıma yakın bır kardıyo programı uygulamıstım o zaman cok agır yag yakımı saglamıstım.
---------------------------------

yazın bır zamanlar süreklı proteın dıyetı yaptım

sabah 100 gram lor

ara 25 gram lor

öglen 100 gram tavuk

ara 25 gram lor

aksam 100 gram tavuk

bu dıyetle ıse 1 haftada 2.3 kg verdım ve hepsı yağdan gıttı 0 su ve kas kaybı yasamıstım.

--------------------------------------------
haftda 1 kg verdıgım zamanlarda ise

sabah
100 gram yulaf
200gram yogurt

ara 3 fındık

öglen 150 gram tavuk
2 dılım ekmek

ara
1 cevız

aksam 50 gram yulaf
100 gram yogurt
150 gram tavuk 2 dılım ekmek bu dıyet ılede 80 kusurlerde ıken haftada1 kg gıbı bır sonuc alıyordum.

su anda kılom 77 ıla 79 arasında gıdıyor. kac ve tok karna ve o gunkı yeme durumuma göre değişiyor.

Abi bunun yanında mekik çekiyormuydun acaba çekiyorsan günde kaçtane ve başka karın bölgesine birşey çalıştınmı ??

öncelikle gelişimin çok başarılı tebrik eder devamını dilerim

vücuttakı kıllara ağda mı lazer mi yaptın yoksa makina tüy dökücü falan mı kullandın

benimde o konuda biraz sorunum varda :D

Hakikaten şapka çıkartılacak cinsten şu anda kilonuz kaç ?

Back
Yukarı