Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 aydır kickboks yapıyorum son 3 haftaya kadar herşey güzel gidiyordu ancak ilk baharın gelmesiyle yorulmaya başladım nefesim kesilmediği halde model çalışmalarında yoruluyorum gücüm halim kalmıyor bu arada spordanda soğuyorum antremanlarda istediğim performansı göstermeyince sporu bırakmayı düşünüyorum koşuda yapıyorum ama dediğim gibi son 3 haftadır inanılmaz güçsüzlük ve yorgunluk var git gide iyi olmam gereken yere kötüleşmeye başladım...yardımlarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum beslenme programı antreman programı nasıl düzelirsem sporu eskisi gibi aşkla şevkle yapmak istiyorum aksi halde sporu bırakmayı düşünücem antremanlardaki yetersizlik beni çok üzüyor
Gelişim beklemek derken biraz daha açabilirmisin teknik filan baya baya oturmaya başladı bende boksumda sağlam ama güçsüzleştim gibi geldi bana antremanlarda herzaman azimle hırsla çalışırdım antremanlarda zevzeklik yapmayı hiç sevmem.ama son 2-3 haftadır böyle dediğim gibi
Dostum bu bir evre Yanlış duymadım bi evre. Her sporcu herkes aynı şekilde yaşamaz ya da her sporcu yaşamaz. Ancak var olan bi gerçek bu. Belirli dönemlerde vücut ufff pufff demeye başlar. Başım ağrıyo bugün olmaz hesabı Ara ver izin ver kendine 1 hafta hiç gitme gününü gün et mesela. Body cilerin plato evresine benzer bu olay. Ancak o evreden farklı olarak senin uzaklaşman gerekir genel itibariyle. Kendini isteksizlikten ötürü spordan soğutma. Günümüzde bir çok sporcu ( dövüş sporu yapanlar ) antrenman sırasında çok hızlı olarak çok güçlü olarak sağlam antrenman yapıldığını zanneder. Kendini güçlü hissetmiyor musun? Yavaşladığını mı hissediyorsun? Olsun yinede git isteksiz hissetme. Git ve sadece teknikleri uygula ama uff puff etmeden. Yavaş ve güçsüz olup sadece teknikleri uygulamak ama en doğru şekilde uygulamak yani o antrenmanın hakkını vermek seni daha da ileri götürür. Olumsuz herhangi bir şey sakın düşünme antrenman sırasında. Sadece tekniklere odaklan. Onun dışında dediğim gibi biraz eğlen. Gününü gün et. Paso uyu paso gez tamamen sana kalmış " it's up to you. " Sonra yeniden antrenmanlara dön.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim okuldan eve 7:30 da geliyorum antreman 8:30 da başlıyor bu da zorluyor olabilir beni bırakmayı düşünmüyorum ama şu sıralar gitmiyim havası var bende yaz geldiği için olabilir diye düşünüyorum ama antremandan çıktıktan sonra mutlu oluyorum