oliestranjeu
Üye
Hacmi biraz daha artırıp biraz da şekillenmeye yönelik çalışırsanız güzel sonuçlar alırsnız diye düşünüyorum..
hedefim söylediklerin zaten 6 ay daha hacimlenip definasyona girmeyi düşünüyorum
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hacmi biraz daha artırıp biraz da şekillenmeye yönelik çalışırsanız güzel sonuçlar alırsnız diye düşünüyorum..
Arkadaşlar 3 ay zayıflama yaptım 90 kiloydum 75 e indim ardından 5 aylık body yaptım sonuçlar bu şekilde .. şuanki kilom 85 boy 180..
zayıflarken kas kaybettiğimi düşünüyorum çünkü bilinçsizce diyet ve spor yaptım 15 kilo verdim..
Protein tozu, amino asit ve creatin kullandım.. yanında güzel bir beslenme programıyla günde 15o gr protein tüketiyorum (body e başladığımdan beri )
Bütün arkadaşlarım kanatların çok iyi gelişmiş diyorlar ..
2-3 ay sonra definasyon programına geçmeyi düşünüyorum. Suan kollarım soğuk 40 cm
.
.
.
.
Yağı ciddi indirerek haicm çalışmasına devam etmenizi şiddetle öneririm. Definasyon için bence benchlerde en az 100ler kol hacmi olarak en az 43-44ler olmalı diye düşünüyorum. Bu 47cmken definasyona grimiş arkadaşlar harika işler başarmışlar hepsini gördük.
Bence 40 gerçekten definasyon için az. Ama ben de aynı şeyi yapıyorum. Benimde 40 bende definasyona girdim maalesef. Aam bu sporda ciddi hacme sahip olana kadar bence bulk devam edilmeli. Bulk derken yine düşük yağ ama bol düşük gili karbonhidratlarla. Proteine gelirsek biraz arttırmanızı öneriyorum 17-180leri görmelisiniz artık. Sonuçta yeni bir sporcu değilsiniz artık.
Başarılar.
başladığın zamanki ölçülerini yazarmısın kaçıncı ayda değişim gördün başlamadan önceki halini anlatırmısın bize bu arada kanatlar gerçekten muazzam ha bide şimdiki ölcüleri alsak
Şu anlık vücudun ağırlığa olumlu tepkime veriyor demekki,böyle giderse muazzam olur kür yapmana bile gerek kalmaz.Sana tavsiyem vücudunu fazla define yapmadan hacim kazanmaya bak.Çünkü yağlar azaldıkça vücudun kas inşa etme ivmesi azalıyor bu kanıtlanmış birşey.Öncedende söylediğim gibi kanatların çok iyi, kanatların kuvvetli olması daha iyi gerilme sağladığı için bicepslerin daha hızlı gelişmesine olanak sağlar.