6.Ay Öncesi Ve Sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok başarılı olmuş tebrikler. Biraz daha detaya girebilirmisin beslenme supplement vs.

gerçekten 6 ay göre güzel bir gelişim ama boyun kaçtır kilon kaçtır ölcüleri yükliyecem demişşin onlar herhangi bir takviye aldınmı beslenmen nasıl of gunlerın nelerdir konuyu daha çok acarsan ben ve benim gibi arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun şimdiden teşekkürler

4.Ayda Fotoraf Çekilirken Kendimi Çok Sıkmıştım Ondan O Fotolar Öyle :) Diğer sorulara gelirsem 6.aya kadar hiç takviye almadım daha 2 hafta önce protein tozuna başladım 6.ayın fotolarıda aya ilk girdiğim gün çekilmiştim. bu arada boy:1.84 Kilo:76 Kilo almaya çalışıyorum şuanda 80+ ya kadar çıkıcam inş. beslenme işinide ilk 3 aya kadar çok sıkı tuttum diyeti şeker + yağı gazlı içecekleri komple kesmiştim zayıflamak için gazlı içecekleri hala kullanmıyorum 80kg'den 68'e kadar düşmüştüm şimdi yağ + şekeri çok az alıyorum karbonhidratıda alabildiğim kadar ölçüleride en kısa sürede ekliycem düzgün pozlarla birlikte hepinize çok teşekkür ederim üşenmiyip yorum attığınız için :)

Son düzenleme:
4.Ayda Fotoraf Çekilirken Kendimi Çok Sıkmıştım Ondan O Fotolar Öyle :) Diğer sorulara gelirsem 6.aya kadar hiç takviye almadım daha 2 hafta önce protein tozuna başladım 6.ayın fotolarıda aya ilk girdiğim gün çekilmiştim. bu arada boy:1.84 Kilo:76 Kilo almaya çalışıyorum şuanda 80+ ya kadar çıkıcam inş. beslenme işinide ilk 3 aya kadar çok sıkı tuttum diyeti şeker + yağı gazlı içecekleri komple kesmiştim zayıflamak için gazlı içecekleri hala kullanmıyorum 80kg'den 68'e kadar düşmüştüm şimdi yağ + şekeri çok az alıyorum karbonhidratıda alabildiğim kadar ölçüleride en kısa sürede ekliycem düzgün pozlarla birlikte hepinize çok teşekkür ederim üşenmiyip yorum attığınız için :)

Sen bu kadar emek vericeksin de biz yorumamı üşeneceğiz,emeğine sağlık 6 aylık çalışma için gayet iyi bir sonuç almışsın.

Başarılı ve uzun bir süreç olmuş ama iyi bir vücut elde etmek yolunda baya ilerlemişsin hele ilk ay ile 6. ay farkları çok iyi.Devam dostum , göğüsler biraz daha hacim alsa ve bacak ve triceps pozları gelse iler ki günlerde iyi olur gibi...

mükemmelsin ! Baklavalarını ve adonislerini çok kıskandım,yalanım yok.3. ayıma girmek üzereyim ve eserleri bile yok bende.( yağ oranım %18 :((( ) Birde biraz daha detaya inersen çook mutlu olurum.Mesela mekik programından başlayabilirsin ve desteklerden :)))

Şuan iş yerindeyim eve gidince bütün sorularınızı cevaplıycam bu haftada içindede eksik resimleride ekliycem tekrardan teşekkürler :)

kardeşim helal olsun emeklerin boşa gitmemiş :)

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı