Mr.Shoulders
Üye
Arkadaslar Merhaba Daha Önce 5x5 ile ilgili soru sormuştum dün salona yazıldım ve 2 hafta vücudu alıştırmak için hafif ağırlıklarla full body calısacagım. Ayın 16 sında 5x5'e Başlıyacağım Ve Antrenman Sonları 10 dk civarı kardiyo yapacagım.. Amacım Yağ Yakımı 5x5 İle IF Uygulasam Sıkıntı Olurmu..
Aklımdakı Program Şöyle;
ÖRNEK OLARAK;
AKŞAM 17:30 18:00 Gibi Antrenmanım Bitecek Saat 21:30 22:00'a Kadar Almam Gereken Günlük Kalorimin 500Kalori Aşagısını Alarak Beslenmek.. Yüksek Protein Ve Yüksek Yağ Düşük Karbonhidrat şeklinde..
Ve Diğer Gün 17:30 18:00 A Kadar Sadece Yeşil Çay Bol Su Vs.. Tüketmeyi Planlıyorum..
Açken Antrenmanlarımda Düşüş Olmuyor Zaten Hiç Geçmişim Yok Gibi Gerçekten Düşük Kilolar İle Başlayacağım..
Aklımdakı Program Şöyle;
ÖRNEK OLARAK;
AKŞAM 17:30 18:00 Gibi Antrenmanım Bitecek Saat 21:30 22:00'a Kadar Almam Gereken Günlük Kalorimin 500Kalori Aşagısını Alarak Beslenmek.. Yüksek Protein Ve Yüksek Yağ Düşük Karbonhidrat şeklinde..
Ve Diğer Gün 17:30 18:00 A Kadar Sadece Yeşil Çay Bol Su Vs.. Tüketmeyi Planlıyorum..
Açken Antrenmanlarımda Düşüş Olmuyor Zaten Hiç Geçmişim Yok Gibi Gerçekten Düşük Kilolar İle Başlayacağım..