• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

56 kilo 1.68 boy 3 yıllık bir çalışma.

Podyuma çıkmış birisine makarnadan bulgurdan bahsetmek nedir arkadaş.
Vucuda gelecek olursak çok orantılı görünüyor tebrik ederim. Bacakları merak etmiyo değilim.

56 kiloda 39 cm kol gerçekten muazzam ölçüler tebrikler.
tesekkrler.[DOUBLEPOST=1401478826][/DOUBLEPOST]
Ölçüler çok iyi. Bence doğallığın hakkı verilmiş.
eyvallah tesekkr ederim.[DOUBLEPOST=1401478857][/DOUBLEPOST]
kanatlar iyi . göğüsler bir seviye daha büyük olmalı
evt haklsın eksik olan cok bölege var[DOUBLEPOST=1401479012][/DOUBLEPOST]
tebrikler abi çok estetik sağlam bi vücut çıkarmışsın
cok tesekker ederim saol
Podyuma çıkmış birisine makarnadan bulgurdan bahsetmek nedir arkadaş.
Vucuda gelecek olursak çok orantılı görünüyor tebrik ederim. Bacakları merak etmiyo değilim.
haklısın ama herkezin fikrine saygım var isteyen istedigini söleye bilir herkezin fikrine saydım var[DOUBLEPOST=1401479074][/DOUBLEPOST]
Kol bence bayağı iyi :)
Kolay gelsin, 70 kio %3-5 yağ oranı ile görelim bide seni :))) on numara olur.
inş önumuzdeki bi kac seneye söledigin kilolara ve oranlara ulasırım:)[DOUBLEPOST=1401479110][/DOUBLEPOST]
yağ oranı kaç ?
gercekten ölctrmedim ama baya az:)

Son düzenleme:
Güzel vücudun var ama boyun az daha olsaymis daha iyi olurmuş bence kardeşim biraz daha hacme gitmelisin ben 8 aylik sporcuyum ful hacim calisiyorum foto koyuyorum yorum yaparsan sende sevinirim bilgilisidir yorumlara acigim
a5ysa5y7.jpg
uhede7yz.jpg
ety8ezus.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik ederim örnek alınası müthiş bi vücuda sahipsin. Bu kiloda bu ölçülere sahip olman gerçekten inanılmaz. Özellikle kol ve göğüs ölçüne inanamadım resmen. Başarılarının devamını dilerim. :)

Güzel vücudun var ama boyun az daha olsaymis daha iyi olurmuş bence kardeşim biraz daha hacme gitmelisin ben 8 aylik sporcuyum ful hacim calisiyorum foto koyuyorum yorum yaparsan sende sevinirim bilgilisidir yorumlara acigim
a5ysa5y7.jpg
uhede7yz.jpg
ety8ezus.jpg

düşüncelerinde haklısın yorum için saol resimlere gelince daha iyi bi makinadan daha net fotolar cekip koyarsan daha saglıklı bir yorum yapabilirim ama 8 ay için gayt iyi umarım daha iyi olucaksındır[DOUBLEPOST=1401563025][/DOUBLEPOST]
paramparça bi vücut helal olsun hocam spor hayatında başarılar :)
cok tesekkr ederim :)[DOUBLEPOST=1401563139][/DOUBLEPOST]
Tebrik ederim örnek alınası müthiş bi vücuda sahipsin. Bu kiloda bu ölçülere sahip olman gerçekten inanılmaz. Özellikle kol ve göğüs ölçüne inanamadım resmen. Başarılarının devamını dilerim. :)
cok teskkr ederim :)

düşüncelerinde haklısın yorum için saol resimlere gelince daha iyi bi makinadan daha net fotolar cekip koyarsan daha saglıklı bir yorum yapabilirim ama 8 ay için gayt iyi umarım daha iyi olucaksındır[DOUBLEPOST=1401563025][/DOUBLEPOST]
cok tesekkr ederim :)[DOUBLEPOST=1401563139][/DOUBLEPOST]
cok teskkr ederim :)
Eyv saol dostum daha yolun basindayiz inşallah bizde senin gibi yagsiz bir vücuda sahip oluruz

56 kilo ve 168 boyda bu ölçüler imkansız gibi daha kısa olabilir misiniz, yada daha kilolu ?
k.bakmayın yalancı demek istememde inanamadım.

Dediğiniz doğru 56 kilo ve 168 boyunda olan birinin bu ölçülere sahip olması imkansız ancak bu abimiz 80 kilodan 56 kiloya düşmüş.
Yani bu ölçülere bu kiloda sahip olmamış, o yüzden mümkün.

56 kilo ve 168 boyda bu ölçüler imkansız gibi daha kısa olabilir misiniz, yada daha kilolu ?
BOYUM 165[DOUBLEPOST=1402482555][/DOUBLEPOST]
Dediğiniz doğru 56 kilo ve 168 boyunda olan birinin bu ölçülere sahip olması imkansız ancak bu abimiz 80 kilodan 56 kiloya düşmüş.
Yani bu ölçülere bu kiloda sahip olmamış, o yüzden mümkün.
AYNN ÖLE MANTIKLI Bİ ACIKLAMA bana sölicek bişey bırakmamıssın[DOUBLEPOST=1402482663][/DOUBLEPOST]
evt bence yalancı deme zaten boyum 165 yarıstıgım klasman 168 classik badi 56 kiloda yars tartısındaki kilom ölcülerde kendini gösteryo zaten bence gördügüne inan..[DOUBLEPOST=1402482705][/DOUBLEPOST]
hocam göğüs genetikmi yoksa sizmi önem vermediniz bu arada sırt omuz ve kolu beğendim baya bi estetiksiniz :D
genetikte olab,l,r ama yanlıs diyet demek daha dogru.

BOYUM 165[DOUBLEPOST=1402482555][/DOUBLEPOST]
AYNN ÖLE MANTIKLI Bİ ACIKLAMA bana sölicek bişey bırakmamıssın[DOUBLEPOST=1402482663][/DOUBLEPOST]
evt bence yalancı deme zaten boyum 165 yarıstıgım klasman 168 classik badi 56 kiloda yars tartısındaki kilom ölcülerde kendini gösteryo zaten bence gördügüne inan..[DOUBLEPOST=1402482705][/DOUBLEPOST]
genetikte olab,l,r ama yanlıs diyet demek daha dogru.
hmm nasıl yani diyetle ne alakası var merak ettim açıklama şansınız varmı :)

Back
Yukarı