Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
süpersin hocam ama bıraz daha karın bolgene yogunlas
evt kardeşim haklısın mide olrak genetigim cok iyi değilsüpersin hocam ama bıraz daha karın bolgene yogunlas
evet haklısın daha dolgun olsa daha iyi olurdu ama zamanlama hatası sonuc buvücud süper olmış sanki göğüs kenarları ve altları dolmamış gibi yapınızdanmı öyle yada kilosuz oldunuz icinde olabilir
eyvallah kardeşim kullanan arkadasları kınamıyorum ama dogalda bu iş yapılabilir[DOUBLEPOST=1400871836][/DOUBLEPOST]Helal olsun abi hiç supplement kullanmadan bu vücudu yapmak emek ister
aynn şuan kilom 63Şu an kg. 63 herhalde temiz bi bulk yapıp kas kütlenizi artırmanız lazım vucut gayet iyi birde beslenme ant bahsederseniz daha net bilgi vermiş olurdunuz başarılar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
öncelikle başarılar, yağ oranı iyi, genetik iyi gayet güzel duruyor fakat karın daha iyi olabilir. göğüs zayıf oldugundan ufak duruyor sanırım, ama kesinlikle hacimlensen kilo alsan çok daha güzel olur tebrikler, kolay gelsin.[/quote saol el düşüncelerin için kkr ederim
50 kilo baslamıstım 80 kiloya kadar cıktım daha sonra askere gittim diyette bir zamanlama hatası yaptım yoksa bende bu kiloya düşmek istemezdim 69kilo diyete basladım 6 kilo kadar adele kaybım oldu imkanlar daha iyi olsa belki daha iyisini yapabilirim ama 0 suplemet ve o steroidle bence fena bi form sayılmaz sen nedersin![]()
eyvallah[DOUBLEPOST=1400882621][/DOUBLEPOST]Askerlik araya girmişse mutlak kayıp olmuştur. Başarılar dilerim.
eyvallah saolEmeğine sağlık.
yas 26 80 kilo oldugum zamanlar kol 42 cm di yanlış diyet 6 kilo kadar adele kaybmme neden oldu[DOUBLEPOST=1401226565][/DOUBLEPOST]tesekkrler56 kiloda 39 cm kol bence çok iyi, başarılar dilerim.
Yaş kaç ?