yanikdagli
Üye
Yaklaşık 7 aydır bu spor'un içindeyim.
50 Kg ile başladım, şu an 63 kiloyum.Tabiki yeterli değil.Amatördüm, zamanla neyin ne olduğunu öğrenmeye başladım.Hala öğreniyorum..Hacim eksikliğim var.Ramazan'dan sonra bulk'a girip üstüne bir 10 kilo eklemek hedefim şuan..Hiç supplement kullanmadım.Beslenmem düzenli değil ama güzel.Uyku düzenim sıfır maalesef
Tabi bunlar rayında olsaydı daha güzel sonuçlar alınabilirdi.Ben ömrüm boyunca 50 kilonun üstüne çıkmış biri değilim.Her zaman kollarımdan utanmışımdır.Ama çok şükür bu sıkıntıları atlattım..Normal bir insana benzemeye başladım.Benim gibi zor kilo alan hacimlenen arkadaşlar'a sesleniyorum.Ben sırf kilo alamıyorum diye 1 sene evden çıkmamış bir insanım.O denli kafama takıyordum.Birgün dedim ki neden olmasın? Ve salona yazıldım.Çok şükür hiçte çekinmedim kendimi küçük görmedim.Sizlerde başarabilirsiniz.Beslenme konusuna gelince günde 100 gram protein 150-200 gram karbonhidrat kesin almaya çalışırım.Bu rakamların altına düşmez.Yağlanma sorunum olmadığı için yağına tuzuna pek takılmam.Zaten bizler yarışmacı değiliz bu kadar incesinede takılmayın derim.Temiz beslenin kaliteli karb tüketin yoksa şişko olursunuz.Mesela benim alt göbeğimde yağlanma var ama sorun değil..Düzensiz beslenseydim kim bilir ne halde olacaktı.Abur cubur vs yeseydim yani.. Eleştiri yaparken lütfen kırıcı olmayın dostlar.. Aaa 7 ayda bunumu yaptı diyenler olacaktır muhtemelen..Aldığım ölçü ve çoğu kişiye göre güzel ama bana göre yetersiz..Dediğim şekilde 7 ayda öğrene öğrene düşe kalka bu kadar oldu..Herkese teşekkür ederim.Fotoğraflar soğuk pozlardır.Sıfır efekt
Başlarken ki ölçüler ve Sonrası Ölçüler
Kol : 22 Cm / Şuan Soğuk : 35 Cm
Göğüs : 90 Cm / Şuan : 112 Cm
Omuz : 104 Cm / Şuan : 120 Cm
Başlarken Pozlar
Şuan ki pozlar
50 Kg ile başladım, şu an 63 kiloyum.Tabiki yeterli değil.Amatördüm, zamanla neyin ne olduğunu öğrenmeye başladım.Hala öğreniyorum..Hacim eksikliğim var.Ramazan'dan sonra bulk'a girip üstüne bir 10 kilo eklemek hedefim şuan..Hiç supplement kullanmadım.Beslenmem düzenli değil ama güzel.Uyku düzenim sıfır maalesef

Başlarken ki ölçüler ve Sonrası Ölçüler
Kol : 22 Cm / Şuan Soğuk : 35 Cm
Göğüs : 90 Cm / Şuan : 112 Cm
Omuz : 104 Cm / Şuan : 120 Cm
Başlarken Pozlar

Şuan ki pozlar