Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
50 Kg Döküm plaka , z bar , sehpa ve ayarlanabılır dumbell
Arkadaslar 1 adet z bar , 50 kg dokum plaka , 1 adet ayarlanabılır dumbell ve kendı yaptırmıs oldugum sehpayı spor salonuna basladıgım ıcın satıyorum . Su anda Eminonunde fılan kgamı 2-2.5 YTL'nin altına dokum plaka bulamazsınız ,IST ici elden teslım tercıhımdır.
Agırlıklar 2x10 kg , 4x5 kg , 4x2.5 kg olmak uzere toplam 50 kgdir.
Bence sehpası bonusu, yani onu alıp almamak fiyatı değiştirmez O da ağırlıklarla birlikte verip kurtulmak istiyodur belki. Bu arada o sehpa suntadan gibi, ya da tahta. Taşır mı 100-200kglik basıncı ?
Istanbul gaziosmanpasa arkadaslar.Sehpayıda verıp kurtulmak ıstıyorum , sehpa gayet konforludur ve emın ol dostum saglamdır 150-200 kılo cok rahat basabılırsın.Su kadar soylıyım ben 90 kıloyum ve 50 kılo benc kaldırabılıyordum [ agırlık o kadar oldugu ıcın ] buda toplamda 140 kılo yaparkı sehpada hıcbır zorlanma yok.