Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
serbest agirlik iyidir ya hem kuvvetlendiriyor gecen biriyle tanistim salonda serbest agirliga baslattim onuda 7 ayi bitmis onun oda ektamorf benim 3.ay daha ama ben ondan daha agir ve nizami yapiyorum haraketleri makinadan serbest agirliga gelince fosss
Formun iyi görünüyor hacimde iyi tek eksiğinde karın egzersizleri olduğunu düşünüyorum tabi eğer bulk çalışıyorsan şu an da karın egzersizlerini pek bir etkisi olmuyor ama genel olarak iyisin başarılar
Yok dostum yanlış bilgi veriyor bodykazm arkadaşımız, bulk ta karın egzersizleri yapmassan, definasyonda yağları vücuttan atınca hangi karın kaslarını göstericeksin? Bulkta kası inşa edersin, definasyonda kası gösterirsin yağları atıp..
Yok dostum yanlış bilgi veriyor bodykazm arkadaşımız, bulk ta karın egzersizleri yapmassan, definasyonda yağları vücuttan atınca hangi karın kaslarını göstericeksin? Bulkta kası inşa edersin, definasyonda kası gösterirsin yağları atıp..