50 günlük değişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turgay07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar spora başlıyalı bugün tam 50 gün oldu .Spora başladığımdan beri şekerli gıdalar, unlu mamülleri,tuz vb yiyecekleri hayatımdan çıkarttım haftada 5 gün gidiyorum ilk 20 gün full cardio agırlıklı çalıştım.

spora başladığımda 81 kg %20 yağ oranım vardı şuanda 76 kg %14 yağ oranım görüşlerinizi bekliyorum.

Başlıksız-1.jpg Başlıksız-2.jpg
Başlıksız-1.jpg
Başlıksız-2.jpg

Bu vücuttan harika bir şaheser çıkacağına eminim beslenme ve dinlemeye antrenmandan daha çok önem verilirse eğer

Öncelikle göbek erimeye başlamış eski resme kıyas :D beslenmede iyi gidiyorsun o zaman yaptığın besin programına göre işe yaramış bir gelişme var dengeyi korumak çok önemli.Fakat yağ oranı azaldığı zaman protein içerikli besin tüketmeye başlamak en iyisi yemek programı hemen değişince insan ister istemez vücut gene de şekerli ürüleri vs. ekmek,fast food gibi ister istemez insanın canı çekiyor :mad: Besin konusunda kendini dizginlemek çok önemli ve benim tarifim genel de et ürünlerini su da kaynatıp tavuk da kuşbaşı şeklinde vs. salata ile karıştırıp tüketiyorum,balık yediğim zaman buğlama daha lezzetli oluyor :D Kızartma özellikle olabildiğince pişirmiyorum yada türlüsü güzel oluyor vs. her gün oda en az 5 yumurta beyazı süt ürünleri sebze genel olarak,patates de çok yararlı daha bir çok yağsız ve şekersiz besin ürünleri tüketmek çok önemli eğer etkili bir vücut gelişimi yapılıyorsa. Egzersiz yaptığında ilk başlarda Şınav,Mekik ve Barfix gibi çalışmalar yapmak çok çok önemli :cool: setleri de her hareketleri 4x10 çalışmak yararlı olacaktır ;) daha fit olman dileğiyle başarılar dileriz ;):cool::D

göbek gitmiş hafif göğüsler çıkmış shoulder prees gir salonda omuzların genişler yoksa tuhaf bi görüntü çıkar ortaya kendimden biliyom zor topladım vücudu

gelişme var arkadaşım, devam...

Back
Yukarı