50 Cent in Son Hali ( Icler Acisi )

Bu konuda Christian Bale 'i tek geçerim. Adam resmen çocuk oyuncağı gibi oynuyor vücuduyla. Bir bakıyorsun ''bi deri bi kemik'' kalmış... 3 ay sonra fotoğrafı çekiliyor prof bbcilere taş çıkarır :)

adam para ve şöhret için yapmış steroid ve sağlam supplement kombinasyonuyla 10 -12 haftalık kürde eski haline çok rahat döner

para icin yapmis diyenlere adamin 400 milyon dolar mal varligi oldugunu ve bahcesinde toplam degerlri 25 milyonu bulan 8-9 arabasi oldugunu hatirlatmak istiyorum
:)))

günde 3 saat koşu bandı :D vayy be adam resmen erimiş gitmiş sankı afrikadan kaçmış ama ilaçlar ile 2-3 ayda tekrar düzelir diye düşünüyorum.

para icin yapmis diyenlere adamin 400 milyon dolar mal varligi oldugunu ve bahcesinde toplam degerlri 25 milyonu bulan 8-9 arabasi oldugunu hatirlatmak istiyorum
:)))

iyide bunu nereden biliyorsun ?
belki vegas'a gitti poker filan kaybetti parasını olamaz mı olur mu olur belki harcadı parası kalmadı bilemez ama benim 400 milyon dolarım olcak hiç uğraşmam film filan bana ve benden sonrakinlere hayli yeter.

iyide bunu nereden biliyorsun ?
belki vegas'a gitti poker filan kaybetti parasını olamaz mı olur mu olur belki harcadı parası kalmadı bilemez ama benim 400 milyon dolarım olcak hiç uğraşmam film filan bana ve benden sonrakinlere hayli yeter.

Olay 400 milyon dolar olayi degil ki zaten bu insanlarin mevcut paralarindan cok zaten sohreti sonuna kadar kazanmis olmalari onemli. Mike Tyson daha cok yakin gecmiste borc bataginda idi ama sadece reklamdan kazanacagi para belki bizlerin omrumuzde kazanacagimiz paralarin toplamindan fazla ki su anda yine gayet iyi bir durumda yasamini surduruyor.

Curtis Jackson maddiyat anlaminda hala inanilmaz paralara sahiptir, aksini iddia eden bir olay olmadi zira. Film icin bu tur vucut degisimlerini aktorlerin cogu yapiyor ve eski formlarina donmeleri cok fazla vakitlerini almiyor, bu insanlar her turlu zevkleri tatmis olan insanlar ve kaybedip kazanacagi kilolarin onlara yasattigi sene kayiplari cokta umurlarinda olmayacaktir. Kendisi bir rap sarkicisi ve demek bir de oyunculuk olarak kendince bir yer edinmek istemis olabilir.

arkadaşlar neden herşeyi sanata paraya yoruyorsunuz herşeyiniz para olmuş proje kanser hastalığına yakalanan bir sporcunun hikayesi sosyal içerikleri var mesajlarla dolu 50 cent kısa süre içinde hatırı sayılır yardımlar yaptı dernekler açtı afrika'ya para yağdırıyor spora teşvik eden toplum bilinci dernekleriyle çalışıyor bkz. 'strret king' helal olsun adamım benim

Bunun bilinçsizce yapıldığını pek sanmıyorum,neticede adamın etrafında herşeyi gözeten bir ordu var neredeyse. Filmi merak ettim umarım güzel bir iş çıkar ortaya.

Back
Yukarı