50 Cent in Son Hali ( Icler Acisi )

dostum bu adam efsane,filmini falan izlemişsseniz nerden nasıl geldiğini bilirsininz,bodybuildingde bi kaç temel kural var bence
hırs+sabır+bilgi+para,
bu adamda nerdeyse bunların hepsi var:)
yani gayet normal bi durum,en kaliteli growth
la tekrar toparlar :)
ayrıca usa da kısa bi süre bulundum ve 1.dereceden tanıdıklarım uzun süredir orda yaşıyo,
abd extreme ülkesi,bazı şeyler cok büyük bazı şeyler cok küçük,
erkekleri ya çok şişman obez,yada cok kaslı hulk:)
tabi işin içinde zenci anatomisi de var:)

başlarında kim varsa gayet saglam egitiyor fakat bu benim görüşüm bütün aktörlerde aynı degil çünkü bakınız hugh jackman formundan düşmezken !
300 spartalıdan ve gamer filminden gerard butler sinemada kızların ve erkeklerin begenisini alırken vücut olarak sizlere duyduklarımı paylaşıyorum fakat adamThe Ugly Truth filminde sönük
benim begendim bir aktör varkı her film daha saglam Terry Crews
terry-crews-k.0.0.0x0.399x600.jpeg

Ya bunların hepsi steroid arkadaşlar insan vucudununda belli bir gelişme kapasitesi var.

Hepiniz kullanın ilaçları belli bir idman programıyla böyle bir vücüt gayet normal yanı :)

adamın imkan sınırı diye birşey yok ki istediği vücudu 2-3 ayda tekrar yapar ve alt yapısı da war

sınırları aşmak istiyor evini garajını görmüştüm tv de bir sürü jeep bir sürü lamborjinisi var :D para onun icin sorun degil o kalıcı olmak istiyor :) servet vucut şan şöhret uçar gider ama dünya bazı isimleri asla unutmaz :D

geçen rastgele dergilere bakıyodum bi body dergisi son sayısında kapak yapmış ama bildiğimiz eski iri kıyım salonda daha mutlu diyede manşet atmış bu haber balonmu

değmez bence........kalp kaslarına aşırı zarar verir bu durum.........bir yerde okumuştum....onun yerine afrikadan zayıf bir insan getirip film çekselermiş......en azından bir hayır işlerlerdi :=)))

Bu ayki Muscle&Fitness dergisinde röportajı var.Adam vücudumu tanıyorum ,yine o hale kolayca gelirim diyor.Eee tabi artık ne yutuyorsa:)

Kanser hastasını oynatmak için fifty cent'i seçeceklerine gerçek kanser hastalarıylaçalışsalar hem daha ucuz olurdu hemde o güzelim vücut bu hale gelmezdi :)

Adam Varmısın Yokmusun'a Çıktı Evini Gösterdiler Evde Spor Salonu Odası Bile Var Daha Ne Olsun Evde de Bayaa Oda Vardı Şimdi Hatırlamıyorum Ne Söylesem Yalan Olur Adam Çoğu Odalara Hiç Girmiyorum Bile Demişti :D 4-5 Tane Son Model Arabası Vardı Evin Garajında (Bu Adamı Yolda Görsem Dilenirim Valla) :D

Son düzenleme:
O adamlarda ki imkanlar kimde var beyler birkaç ay sonra eskisinden daha iyi olur.

Back
Yukarı