Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen dövmeler de gitmiş galiba? benzeyen başka bi adam olmasın bu? zamanında flex whellere inanılmaz benzeyen 60 kg lik bi çapulcu vardı herkez flex sanmıştı. buda öyle olabilir.
Aynen kolundaki dövmeler nerde ?
Acaba filmin konusu ne ki bu kadar beter halle canladıracak!
Kesin USA.deki zencilerin sefilligiyle ilgili bişey olur.
arkadaşlar yazdımı görmüyormusunuz acaba dövmeler nerde diyorsunuz adam dövmelerini sildirdi nedeni ise : Ünlü olmadan önce uyuşturucu satıcılığı yaparak hayatını kazanan ve üyesi olduğu çetelerin amblemlerini vücuduna dövme yaptıran Jackson, aktörlük kariyerini olumsuz etkilediği gerekçesiyle dövmelerini sildirme kararı aldı.
öncelikle adam emeğine kıyabilmiş amacı için helal olsun.bunu yapmasındaki amacın da para olduğunu sanmıorum,bence adam kendi sınırlarını aşmak istiyor,yoksa paraya doymuştur kanımca.
Aynen kolundaki dövmeler nerde ?
Acaba filmin konusu ne ki bu kadar beter halle canladıracak!
Kesin USA.deki zencilerin sefilligiyle ilgili bişey olur.
kas hafızası denen olay var ve başında sadece onla ilgilenen kimbilir kaç doktor ve kaç vg uzmanı var ki bunların yanında gıda takviyesinde(suplement vs)aklınıza ne geliyorsa hiçbir maddi sıkıntı yok emeklerine yazık falan olmuyor açıkçası kısa sürede eski haline kavuşacak
Faithless'a benzemiş resmen.Ben bu adamları anlamıyorum genetiklerimi çok iyi hocalarımı çok iyi nedir olay.Bir film için ciddi kilolar veriyolar yada çok iyi vücut yapıyorlar kısa zamanda biz burda kendimizi parçalıyoruz biraz gelişebilmek için.Adamlar bunu çok basit bir şekilde yapıyor.
Brad pitt,Christian bale,Taylor launtner,300 spartalı filmindekiler dikkat ettiğim bu sanatçılar özellikle bir film için kısa zamanda iyi vücut yaptılar.Başka filmde bakıyorsunuz vücutlarının alakası yok diğer filmdekiyle bunu nedenini açıklayabilecek var mı?
başlarında kim varsa gayet saglam egitiyor fakat bu benim görüşüm bütün aktörlerde aynı degil çünkü bakınız hugh jackman formundan düşmezken !
300 spartalıdan ve gamer filminden gerard butler sinemada kızların ve erkeklerin begenisini alırken vücut olarak sizlere duyduklarımı paylaşıyorum fakat adamThe Ugly Truth filminde sönük
benim begendim bir aktör varkı her film daha saglam Terry Crews
eveeet enteresan bi konu adamlarda çok para var en iyi vücududa yaparlar herşeyide yaparlar genelde görüşler bu minvalde bu kendinden uzaklaştırma metodudur böylesi daha az haris duygular uyandırır bu nitsche nin dehalara bakış açısına uyguladığı psikolojik bi yorum sen ne istediğini bilmessen para hiç oğlu hiçtir arnold sllvester makinist filminde zayıflama rekoru kıran adam ne bileyim bunlar analaRINDAn milti milyardermi doğdu isteme gücü irade diye bi şey var e bide emeğe saygı