5 Tekrar Deadlift ...

bel kemeri kullanmalısın dostumm !!

Deadlift genel olarak arka bacak , kalça ,kanatlar , önkol , omuz ve karın kaslarını çalıştırır.. Burada uygulamış olduğum deadlift formu genel olarak alt sırta yönelik...
Eğer kemer takıyorsan , çalıştırmak istediğin bölgeni güçlendirmezsin...
Deadliftte sadece maksimum 1 tekrar denemelerinde kemer kullanımı olabilir..
Bunun harici kemer takmak yalancı bir güven hissi yaratır.. Alt sırtın ve belin güçsüz kalmasını sağlar , olası sakatlık ihtimalleri artar...

Unutmayalım ki , hareketi düzgün yapıyorsan kemere ihtiyaç kalmaz , eğer düzgün yapmıyorsan kemer bile kurtarmaz...

Sevgili sultanmehmed;

En kısa zamanda başka bölgelerle alakalı yeni ve güncel videolarınıda bekliyoruz,

Zira videolarının yeni başlayan arkadaşlara rehber niteliginde oldugunu düşünüyorum...

İyi sporlar..

vaaaay 120 kg ile 2 tekrar haa...
sultanmehmed daha fazlası için potansiyelin var sen de biliyorsun, yaz sonuna kadar 150 kg ile 5 tekrar çıkaracaksın, hem de bu temiz formu hiç bozmadan...

Arkadaşlar teşekkür ederim güzel sözleriniz için ...
Sizin motivasyonunuz olmazsa deadliftte ilerleme kaydetmek çok zor , çünkü salonda benden başka deadlift yapan yok...

Ağırlıkları kademeli olarak artırmayı düşünüyorum...
Karakas da sağolsun bu konuda bana çok yardımcı oluyor...

bence videodak form kotu. fiziksel aktivitelerde iyi yoktur, mukemmel vardir. eski bir video, belki su an mukemmel yapiyorsundur.
deadlift yaparken kafa ile kendimize aynada bakmamaliyiz, video cekilirken kafa surekli ayna ile vucudu takip ediyor.
ve buttwink olmus plakalar tabana gelince.

Back
Yukarı