5 Tekrar Deadlift ...

Yapmamak lazım ilerde cocugun olmuomus , salondaki böyük abiler sölüo :) :)

Çocuk ve deadlift , çocuk ve protein tozu , çocuk ve steroid ...
Bunları yaparsanız kullanırsanız çocuğunuz olmuyor , bu spor aile düşmanı (!)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:33 ----------

Dar bench konusunda sıkıntım yok Allah tan :D

Tekrar Merhaba ,

Ben bu hareketi böyle öğrenmişim aslında ben Romanian Deadlift yapmayı öğrendiğimden , diğer türlülerini halterciler filan yapıyor diye düşünüyordum , Neyse tüm arkadaşlara teşekkürler bu konuda eksik bilgilerimi tamamlama yardımcı oldukları için başta Sultanmehmed olmak üzere .

Sevgiler.

Şimdide bu kindar üyeler türedi başımıza iyi mi?

Dikkat ediyorum Dannye takan 1-2 tane isim var nerede hangi başlık da görse alaycı üsluplar laf koyma hevesi felan.
Bana da aynı şekilde laf yerleştirme peşinde olanlar var, nasıl tatmin oluyorsa artık sanal alemde Zeusa laf soktum süperim ben...

Geçen hatta yine bir başlık da yanlış hatırlamıyorsam speedtouch arkadaşımıza atarlanma ve tehtit etme olmuştu sırf başka bir başlık da cahil olduğu belli edildi diye.

Arkadaşlar derdiniz ne yahu?
Bahar geldi gidin koşun eğlenin, salonunuza gidin antremanınızı yapın.
Oturmuş sanal alemde birbirinize kin tutuyorsunuz, hangi başlıkda bir cümle bile olsa eksiliğini yakalasamda laf yerleştirsem bilmemne.
Saçma.....

bide bana kindar demişler bi yorum yaptık dany ve çetesi üstüme çullandı asıl kindar kim forumcular görsün ben kime bişe dedim mesajımda asıl bana hep saldıran bu dany ve çetesinden ben şikayetçiyim

bide bana kindar demişler bi yorum yaptık dany ve çetesi üstüme çullandı asıl kindar kim forumcular görsün ben kime bişe dedim mesajımda asıl bana hep saldıran bu dany ve çetesinden ben şikayetçiyim

harani ;

sen bu sitenin başına gelmiş geçmiş en faydasız,hatta en zararlı üyeler listesinde ilk beşteki yerini şimdiden garantiledin, bence artık daha fazla uğraşma burda kimsenin sana bir zararı yok,kimseyi tanımaz etmessin, ne gerek var zoraki saçma sapan postlar atmaya,insanları deli etmeye,bak ne güzel bir forum var,bilgi havuzu, okuyup öğrenmek var, gerçekten senin gibi insanları anlamak mümkün değil, ne olur rahat bırak forumu, yığınla fason forum sitesi var git onlara üye ol, vallahi billahi daha mutlu olursun...

not:sultanmehmed kardeşimden off topic için özür dilerim, polemiği burda bitirelim ki bu güzel başlık daha fazla kirlenmesin,zaten neyin ne olduğu belli...

güzel deat atmışsın diyip tebrik ettim bi dünya laf etmişler burda ben suçlu değilim hocanı al git demişler filan tebrik etmekte yasak mı burda ne yazsak saldırıyolar ben ne yapıyorum kimseye saldırana laf yok yine ben suçlu oldum

güzel deat atmışsın diyip tebrik ettim bi dünya laf etmişler burda ben suçlu değilim hocanı al git demişler filan tebrik etmekte yasak mı burda ne yazsak saldırıyolar ben ne yapıyorum kimseye saldırana laf yok yine ben suçlu oldum

sadece bu konu için değil çoğu yerde gereksiz saçma sapan yorumlar yapıyosun.işsizlikten başka bişey değil seninki..

Vaybe konuya bak almış başını gitmiş :) gereksiz kişilerin bu kadar deneyimli kişilerin yazısına gölge düşürmesi dışında konu gerektiği yerde şu an...sultanmehmed'in sayesinden bende fena alıştım dl'e....ilerleyen zamanlarda faydasını görürüz kesin....

herkese saygılar....

Vaybe konuya bak almış başını gitmiş :) gereksiz kişilerin bu kadar deneyimli kişilerin yazısına gölge düşürmesi dışında konu gerektiği yerde şu an...sultanmehmed'in sayesinden bende fena alıştım dl'e....ilerleyen zamanlarda faydasını görürüz kesin....

herkese saygılar....

hakim abi adam deadliftle define oldu takip ettiğim kadarıyla.2 ay önceki sırt pozu baya bi bulktu.Ama şimdi parçalı görünüyor baya.Sırtı benden iyi durumda ;)

güzelim konu boş tartışmalarla kirlenmiş. bir yönetici gelip silse bari off topicleri.

hareketleri gayet nizami yapmışsın sultanmehmed. ben ufak ayrıntılara takılmayı sevmiyorum. o yüzden şu şöyle olmuş, bu böyle olmamış demek istemiyorum. genel hatlarıyla iyi.

100 kg de başlangıç için gayet iyi. bir dahaki videonda daha iyisini bekliyorum senden. :) istanbul'a geldiğimde görüşebilirsek ortak bir deadlift çalışması da yapabiliriz.

tebrikler.

Karakaş , Teşekkür ederim güzel sözlerin ve tebriğin için , elimden geleni yapmaya çalışıyorum özellikle deadliftte...

İstanbula geldiğinde tabi ki seninle antreman yapmayı çok isterim inşallah....

bel kemeri kullanmalısın dostumm !!

Back
Yukarı