5 set 6 tekrar işe yarar mı ?

S.a değerli forum üyeleri Ben 1 aydır böyle çalışıyorum 5x6 tekrar zorluyor baya antrenman ama sadece barbellde uyguluyorum bunu 38kgde gözle görülür değişme oldu kollarımda ama en iyi verimi alabilmem için yeterli bir teknik midir ?
Örn 30 kgde 4x10 tekrar yapmam daha iyi olur mu ?
En iyi antrenman nasıl olur kol için sormak istediğim bu.

5x6...4x10 cok fazla fark etmez onemlı olan..senın calısma sertlıgın dınlenme beslenme gerısı zamanla tecrube olur

Gerçekten faydası oldu güç olarakda şekil olarakda irileşti kollarım demekki böyle devam etmem gerekecek =)

az değil hocam
57 kg yi nerden nasıl yaratıyorsun onu merak etmiş arkadaş
barın agırlıgını mı ekliyorsun diycemde oda olmaz
nerden nasıl hesapladın 57kg hadi hesapladın diyelim nerden buldun salonda 57 kg ye denk gelicek agırlıgı

az değil hocam
57 kg yi nerden nasıl yaratıyorsun onu merak etmiş arkadaş
barın agırlıgını mı ekliyorsun diycemde oda olmaz
nerden nasıl hesapladın 57kg hadi hesapladın diyelim nerden buldun salonda 57 kg ye denk gelicek agırlıgı

ya yok :D 20-20-2.5-2.5 12 kgde bar ağırlığı olarak yazdım barsız 45kg yani
17 yaşındayım 45kg az mı 1 aydır tam antrenman yapıyorum
ama barla beraber 72 kg 6 tekrar yaptım en fazla kendim 74 kgyim
ben o nasıl bir kilo derken çok az gibi anladım sorry =)

yardım alarak kilo arttırabilirsin yardımlı dene bence kilo arttırmayı mazallah sakatlık çıkmasın,biri olsun barın diğer tarafında mutlaka

Nizami yapabiliyor iseniz bence hafif değil o kilo..tabi arttırmak ta yine sizin bileceğiniz ve sizin elinzde olan bir şey...

yardımlı-yardımsız olarak nizamiliği kaybetmeden basabildiğiniz ağılrığı basın.

yok az degil,,57 nasıl koyuyorsun onu merak ettim 55 60 olur da 57? :D

Abi 2 tane 20lik plaka 2 tane 2.5lik plaka 12kgde barı hesaba katarsak 57 barla beraber hesapladım ben :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:03 ----------

Nizami yapabiliyor iseniz bence hafif değil o kilo..tabi arttırmak ta yine sizin bileceğiniz ve sizin elinzde olan bir şey...

yardımlı-yardımsız olarak nizamiliği kaybetmeden basabildiğiniz ağılrığı basın.

Nizami yapmaya gayret ediyorum abi ne dar ne geniş tutuyorum fazla hızlı yapmıyorum gerektiği hızda sağa sola oynatmıyorum barı kendimde ağırlığın altında kıvranmıyorum :D yakında video koyucam değerlendirirsiniz ..

Back
Yukarı