5 m2 house gym hatalar dogrular

6*10 kg,8*5 kg,4*2.5 kg,4*1kg plaka uzun bar,z bar 4 el bari,bench sehpasi koridor barfixi,agirlik cantasi.
Plakalari vinly almayin arkadaslar,toz dokuyo,oyuk kismi asiniyor,duserse patlama tehlikesi var,cok hacim kapliyor genisligi fazla,bara 10 kg vinly takilan alana 3 tane dokum plaka takilabiliyor.agirligi arttitdiginiz zaman sikinti oluyor,el barlarinda dahada
problemli.
Bench sehpasini en basta iyisinden alin,acili diye sattiklari var,hikaye bir kismi yeterli aciyi tutmuyor ve asagi kayiyorsunuz ustgogus hareketlerinde.
Agirlik tutan kollari cikintili olanlardan alirsaniz dips hareketide yapabilirsiniz.
Sporu birakanlar 2 elde nette satiyolar,arastirirsaniz cok uygun fiyata bulabiliyosunuz.plaka,bar ve bench genelde beraber satiliyor.
Barfixi boyunuz kisaysa kapi tipi alabilirsiniz.daha cesitli hareket yaparsiniz.uzunsaniz mecbur koridor barfixi alacaksiniz 100 kg rahat tasiyor.
Sinav,barfixi agirlikla yapmaniz gerekiyor zamanla, agirlik cantasi ve dips belt fotosunu iyi bir ayakkabi tamircisine goturun onlar saglamindan size diker.
En buyuk problem squadda fazla agir kiloyu sirtiniza atamiyorsunuz,gelisimi cok etkiliyor.ya rack aleti alacaksiniz yada en basta sehpayi alirken o özellige sahip aletler var ondan alabilirsiniz.(bu cok onemlib
0e9c72f5a3237d5495b4e72e4063f853.jpg
eed0600c6ea7c867bb31d229b3b6849c.jpg

Avantajlar:istediginiz zaman calisabilirsiniz,istediginiz muzigi calabilirsiniz,sira beklemezsiniz,proloru gorup tribe girmezsin.bi kere masraf edersin,yemegin dusun yakindadir,yoldan ve zamandan kazanirsin

Dezavantajlar:cable hareketleri yok,yardimli o son 2 tekrardan faydalanamazsin,proloru gorup gaza gelemezsin,agirligi dusurursen komsularla sikinti yasarsin,plaka tak cikar vakit kaybi,her halükarda salon gibi olmaz

O kastirmali duvari delmiyosun,vida civi yok istedigin zaman cikart,uclari lastikli kumas koymazsan duvari leke yapiyor.zaten benchle plakalari getirince evlatliktan atilabilirsin valide titizse

O kastirmali duvari delmiyosun,vida civi yok istedigin zaman cikart,uclari lastikli kumas koymazsan duvari leke yapiyor.zaten benchle plakalari getirince evlatliktan atilabilirsin valide titizse
Valla takip çıkarmali olduğunu bilmiyodum hemen alicam cidden. Peki şeyi sorucam onu vida ile montajlamayinca sıkıntı olmaz mı çünkü 86 kgyim cidden tirsiyorum bide son olarak. O koridor barfikslerinin boyu 130 falan ama koridor 95 geliyor nasıl yapıcaz

Onlarin farkli uzunlukta olanlari var.icinde bi mekanizma war cewiedikce boyu uzuyor.86 kg da benim 10 kd agirlik takiyorum tasiyo.100 kg diyor zaten tanitimda

evde çalışmaya devam ama evet en büyük eksik yüksek ayaklıklar mesela 120 kiloyu squat için nası alacaz sırta. benc sehpasının ayakları uzatılabilir olsa mesela en azından 130-140cm yüksekliğe uzatılabilse yeter gibime geliyor.

Hadi squat için sırtına bir şekilde aldın . Geri nasıl bırakacaksın ? Sakatlığa davetiye çıkartmaya gerek yok bence.

iyi taktik benc sephasına arka arka yaklaşıp almak ama %90 %95 RM ile yapılacak bi squat imkansız hale gelir beli sakatlamak an meselesi olur. keşke bench sehpasının ayakları yükseklik ayarlı olsa. yada biz bir yöntem bulabilirmiyiz sehpa üzerinde oynama yapsak mesela.

Benim boy 192 denedim o dediginiz olmuyo.birakmasi kolay kanepeye 2 yastik koy bari ortalayacak sekilde birak yavasca.en basta sehpayi iyi almak lazim paraya kiyip

Back
Yukarı