Hayır hocam sadece hobi olarak kilo almak içinhocam bir hedef var mı ? yani bir spor dalı ile uğraşıyor musunuz
ben sporcuyum haftalık 3 gün spor yapıyorum bana günler fazla geldi kaslarınızı dinlendirinHayır hocam sadece hobi olarak kilo almak için
Bu 3 güne nasıl program yapabilirim? Bir kasi haftada 1 kere çalıştırmak yeterli midir? Örneğinben sporcuyum haftalık 3 gün spor yapıyorum bana günler fazla geldi kaslarınızı dinlendirin
Güzel program birde çalışma hakaretlerini iyi belirlersen çok iyi etki olur karın da ekleyebilirsin görmedim programınızda benim asıl değinmek istediğim konu vücut dinlenmesi vücut geliştiren başka arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur inşallah yapan olurBu 3 güne nasıl program yapabilirim? Bir kasi haftada 1 kere çalıştırmak yeterli midir? Örneğin
Pazartesi Göğüs biceps
Çarşamba omuz triceps
Cuma Sirt Bacak
Bu tarz bir programla hacim kazanirmiyim
Cok teşekkürler.Güzel program birde çalışma hakaretlerini iyi belirlersen çok iyi etki olur karın da ekleyebilirsin görmedim programınızda benim asıl değinmek istediğim konu vücut dinlenmesi vücut geliştiren başka arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur inşallah yapan olur
Hocam 4gune düşürüp çift bölge yapmak istiyorum. Kasları günlere nasıl dağıtmaliyim6 gün çift bölge yapılmaz. 3 gün full body - 4 gün çift bölge - 5 gün tek bölge antremanı yapılır. Sana uygun olanı seçip başlayabilirsin. Yeni başladıysan 1 sene full body iyidir.
Çift bölgeye geçtiğim zaman uygulayacağım program bu olacaktır. Sende takip edebilirsin hocamızı.Hocam 4gune düşürüp çift bölge yapmak istiyorum. Kasları günlere nasıl dağıtmaliyim
Hocam ben 2 hafta denedim dun off olmasina ve beslenmem de iyi olmasina rağmen bugün antrenmanda gözlerim karardi bayiliyodum az daha. Sanırım 6 gun fazla geliyor ben 4 güne düşürme kararı aldim.Bence haftada 6 gün çift bölge. Denediğim ve güzel sonuç aldığım bir program.
1.Gün Göğüs-Bacak
2.gün Sırt-Omuz
3.gün Kol
4.Gün Göğüs-Bacak
5.Gün Sırt-Omuz
6.Gün Kol
Sonra ise 2 gün kardiyo ve aynı şekilde devam (bulkta denedim ve verimli sonuç aldım.)
Kardeşim ben spora ilk başladığımda 182 boy 59 kg 26 cm kol vardı. Bu programı uyguladım ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. 2 ayda kollarım 5 cm omularım 9 cm göğüslerim 8 cm belim 4 cm büyüdü.Hocam ben 2 hafta denedim dun off olmasina ve beslenmem de iyi olmasina rağmen bugün antrenmanda gözlerim karardi bayiliyodum az daha. Sanırım 6 gun fazla geliyor ben 4 güne düşürme kararı aldim.