5 aylık değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

errgin

Üye
Arkadaşlar 5 aylık çalışmam sonucunu resimleyip göndermek istedim. Bunu göndermemin sebebi benimde en baştan kafamda bulunan "5 ayda, 6 ayda ne kadar gelişirim" soruları olanlara referans olması. Ben çok şekilsiz bir vücuda sahiptim, hoş şimdi de iyi sayılmam ama ilk zamanlarıma göre epey yol aldığımı düşünüyorum. Baya ütü masası gibiydim bir zamanlar :) Daha yeni başladım sayılır, önümüzdeki Temmuz'a fit bir vücuda sahip olma hedefindeyim.

9059.jpg

Ben bu spordan çok iyi anlamam ama yorum atmamda sakınca yoktur. Çelimsiz, zayıf, şekilsiz vücudunuzun yerini geniş omuzlu, daha iri vb. bir hal almış. Bence çok güzel olmuş. Çalışmanızda başarılar dilerim. Ayrıca bronzlaşmanız da büyük bir değişim olmuş :D

5 ay için çok iyi bir vücut. (şahsi fikrim) bende zayıf bir vücuda sahibim. set ve tekrar sayılarını bide setler arası dinlenme sürenizi yazarsanız çok memnun olurum..

iyi vgler.. ;)

bazı bölgelerde pek gözle görülür değişim yok ama göğüs resmen çağ atlamış. 5 aya göre çok güzel göğüs kasları var takdir ettim ancak omuzlar biraz ufak kalmış sanki, biraz daha önem ver derim

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı