5.Aylık Değişim

Spora başlayalı 5.ay fakat yeterli bir değişim olduğunu düşünmüyorum.ilk 2 fotograf 1.ayda çektim diğerleri güncel
başlangıç
kol 30
göğüs 92
omuz 106
kilo 82
Şuan
kol 35.5
göğüs 97
omuz 115
kilo 80

Son düzenleme:
merhaba dostum yanlış giden bişeyler ben herseyden önce beslenmenden şüphelenıyorum muhtemelen dogru beslenemıyorsun ve beslenme konusunda neler biliyorsun ıstersen bıraz paylaş bende elımden gelenı yapmaya calısayım. 05448263232

1.öğün
5 yumurta + 100 gr yulaf + peynir + zeytin + domates
2.öğün
150gr tavuk + 100 gr bulgur pirinç yada makarna + ayran
3.öğün
4.öğün
ayrıca ara öğünlerde muz, fıstık

hergün 1 ölçek protin tozu içiyorum.basladığımda 82 kiloydum ilk önce 3 ay boyunca yağ yakmaya calıstım ve 73 kiloya düştüm daha sonra tekrar kilo almaya başladım ve suan 80kiloyum

Hocam o kadar fazla bilgim yok fakat her ogunde tavuk pilav ile beslenme programi yapmaniz yanlış.. Ara ara sebze yemegi de yemeniz programa lor peyniri sut vb eklemenizde gerekebilir vucudunuzu ara ara farkli yiyecekler ile şaşırtmaniz da fayda sağlar.. ayrica antrenman programinizi ve uyku duzeninizi de yazarsaniz yardimci olaack kisiler çıkabilir

Hocam her gece yatmadan önce 1 bardak tarcınlı süt içiyorum,haftada 1 gün balık yiyorum ,lor peyniri yemiyorum ama kahvaltıda beyaz peynir yiyorum yogurt da yiyorum patates haslaması fasulye vs bakliyatta alıyorum ama ben genel olarak kabaca yazdım onu,
haftada 4 gün antrenmana gidiyorum
1.Gün
Gögüs Sırt Ön Kol
2.Gün
omuz bacak Arka kol
2günlük bir program ama buna yeni geçtim salondaki hoca değiştirdi yeni başladım yani bu programa detaylarıda söyle
Gögüs 4*10 Bench Pres
3*10 Dumbbell Bench Press.
4*10 Incline Bench Pres
3*10 Incline Dumbbell Bench Press.
4*10 decline bench press
Sırt
4*10 back lat pulldown
4*10 Bent-Over Rows
4*10 Seated cable rows
4*10 T Bar Rowing
Ön kol
4*10 Standing Barbell Curl
4*10 cable biceps curl
4*10 machine preacher curls

Omuz
4*10 seated military press
4*10 front dumbbell raise
4*10 Standing-Dumbbell-Lateral-Raise
4*10 bent over lateral raise
2* 12 dumbell shrug
2 * 12 barbell upright row
Bacak
4*10 squat
4*10 leg curl
4*10 dumbbell walking lunge
4*16 standing calf raises
Arka Kol
4*10 seated dumbbell extension
4*10 Close Grip Bench Press
4*10 bent over cable overhead triceps extension

Gögüsde Sadece Press olmasının sebebide marta kadar falan sekil verme sisir dedi hoca ama sizin yorumlarınız neler .Bu arada Kreatin Monohidrat kullanmaya basladım 2 gündürde protein tozuda kullanıyorum.Uykum düzenli sayılır haftanın 4 günü falan sıkıntı yok 3 gün nöbet sistemi calıstım için geceleri az uyuyorum ama onuda genelde gene 9-10 saate tamamlıyorum

http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani besin konusun da yandaki linki öneriyorum ve mutlaka şınav çekmeni şınava alıştıktan sonra da barfix kaldırmanı öneriyorum kol kaslarında bir gelişim var fakat gelişim konusunda kol,omuz,bacak,göğüs,kanat,sırt kaslarını çok sıkı sana 3 ay sadece bu kaslarını çalıştırmanı karın egzersizlerini de aralık gibi başlamanı öneriyorum vücut sıkılaştıkdan sonra üst karın,alt karın ve bel egzersizlerine o zaman başla mart sonu nisan gibi de vücut yapmış olursun yaza kadar çalışsan gelecek yıla süper girersin fakat kendini geliştirebilmen için egzersizlerini hiç aksatmaman gerekiyor başarılar ;)

1.öğün
5 yumurta + 100 gr yulaf + peynir + zeytin + domates
2.öğün
3.öğün
4.öğün
ayrıca ara öğünlerde muz, fıstık

hergün 1 ölçek protin tozu içiyorum.basladığımda 82 kiloydum ilk önce 3 ay boyunca yağ yakmaya calıstım ve 73 kiloya düştüm daha sonra tekrar kilo almaya başladım ve suan 80kiloyum
Kardeşim bu beslenme ile bu sürede çok daha iyi durumda olmalıydın. bence temel sorun çalışma tarzın. şöyle bir şey dene bende işe yaramıştı. mesela bi harketi 4 set giriyon. bunun üç setinde ideal kiloda(ne hafif ne çok ağır) yap. son sette geçen hafta aynı harketi yaptığın kilonun üstüne çık. bench press te atıyorum 80 basıyosan 85 dene sonraki hafta 90 dene sürekli arttır. dikkat etmen gereken set aralarında 40 sn dinlen ve son sette de tekrar sayısına takılma kaç çıkarsa. bunu bütün hareketlerde yap. karboyu da arttırdın mı (özellikle spor öncesi aldığın) bence olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam her gece yatmadan önce 1 bardak tarcınlı süt içiyorum,haftada 1 gün balık yiyorum ,lor peyniri yemiyorum ama kahvaltıda beyaz peynir yiyorum yogurt da yiyorum patates haslaması fasulye vs bakliyatta alıyorum ama ben genel olarak kabaca yazdım onu,
haftada 4 gün antrenmana gidiyorum
1.Gün
Gögüs Sırt Ön Kol
2.Gün
omuz bacak Arka kol
2günlük bir program ama buna yeni geçtim salondaki hoca değiştirdi yeni başladım yani bu programa detaylarıda söyle
Gögüs 4*10 Bench Pres
3*10 Dumbbell Bench Press.
4*10 Incline Bench Pres
3*10 Incline Dumbbell Bench Press.
4*10 decline bench press
Sırt
4*10 back lat pulldown
4*10 Bent-Over Rows
4*10 Seated cable rows
4*10 T Bar Rowing
Ön kol
4*10 Standing Barbell Curl
4*10 cable biceps curl
4*10 machine preacher curls

Omuz
4*10 seated military press
4*10 front dumbbell raise
4*10 Standing-Dumbbell-Lateral-Raise
4*10 bent over lateral raise
2* 12 dumbell shrug
2 * 12 barbell upright row
Bacak
4*10 squat
4*10 leg curl
4*10 dumbbell walking lunge
4*16 standing calf raises
Arka Kol
4*10 seated dumbbell extension
4*10 Close Grip Bench Press
4*10 bent over cable overhead triceps extension

Gögüsde Sadece Press olmasının sebebide marta kadar falan sekil verme sisir dedi hoca ama sizin yorumlarınız neler .Bu arada Kreatin Monohidrat kullanmaya basladım 2 gündürde protein tozuda kullanıyorum.Uykum düzenli sayılır haftanın 4 günü falan sıkıntı yok 3 gün nöbet sistemi calıstım için geceleri az uyuyorum ama onuda genelde gene 9-10 saate tamamlıyorum

Programinizi veren hocadan en kisa zamanda kosarak uzaklasin.

O programla yerinde saymayi geç geriye gider vücut , ya ben anlamıyorum turkiyedeki hocaların bilgisizliğini

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba dostum yanlış giden bişeyler ben herseyden önce beslenmenden şüphelenıyorum muhtemelen dogru beslenemıyorsun ve beslenme konusunda neler biliyorsun ıstersen bıraz paylaş bende elımden gelenı yapmaya calısayım. 05448263232
Bi üyelik ne zaman ban yiyecek acaba ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programinizi veren hocadan en kisa zamanda kosarak uzaklasin.
hocam nasıl bir program önerirsiniz siz ney yanlıs acaba bi yardım etseniz..[DOUBLEPOST=1441441383][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bu beslenme ile bu sürede çok daha iyi durumda olmalıydın. bence temel sorun çalışma tarzın. şöyle bir şey dene bende işe yaramıştı. mesela bi harketi 4 set giriyon. bunun üç setinde ideal kiloda(ne hafif ne çok ağır) yap. son sette geçen hafta aynı harketi yaptığın kilonun üstüne çık. bench press te atıyorum 80 basıyosan 85 dene sonraki hafta 90 dene sürekli arttır. dikkat etmen gereken set aralarında 40 sn dinlen ve son sette de tekrar sayısına takılma kaç çıkarsa. bunu bütün hareketlerde yap. karboyu da arttırdın mı (özellikle spor öncesi aldığın) bence olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum antrenmana baslarken 2 set barfiks cekiyorum geniş olarak ısınmak için sınavda cekiyorum genelde off günlerde evde cekiyorum sınavı diğer tavsiyerini deniycem teşekkürler

Spor salonundaki hocayim diye gecinenler genelde "git eve pilav tavuk ye bombasin " gibi tabirler kullanir yanlis karbonhidrati antremandan once yuklemeni tabi kaliteli karblsr tavsiyr ederim et ile antremandan sonra varsa 1 olcek whey ve yanina et karboyuda dusuk tut yag yakimi icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

dostum bence hemen bir mutfak tartısı al ve ölçerek ye bu arada yumurtayı da sarısıyla ye . zeytinyağını salata yap içine dök. kaç gram ne yediğini ne kadar yediğini hesapla. sağlıklı olmak için tavuk pilav sporcusu olmamalıyız fasulye nohut çorba mercimek bunları da ye. Yemek yapmasını öğren. başarılar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fazla kalori alıyorsun 5yumurta nedir beyazını ye hepsini yeme
5 yumurtanın 1inin sarısını yiyorum arkadaslar digerinin beyazlarını yiyorum .[DOUBLEPOST=1441525489][/DOUBLEPOST]
dostum bence hemen bir mutfak tartısı al ve ölçerek ye bu arada yumurtayı da sarısıyla ye . zeytinyağını salata yap içine dök. kaç gram ne yediğini ne kadar yediğini hesapla. sağlıklı olmak için tavuk pilav sporcusu olmamalıyız fasulye nohut çorba mercimek bunları da ye. Yemek yapmasını öğren. başarılar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum sadece tavuk pilav yemiyorum sebze yemekleride yiyorum o kabaca bir listeydi[DOUBLEPOST=1441525626][/DOUBLEPOST]Ayrıca yemeklerimin hepside zeytinyaglı arkadaslar

Back
Yukarı