5 Aylık Aradan Sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrTrM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MrTrM

Üye
Öncelikle hepinize iyi günler. Sizlere aklıma takılan bir soru için danışmak istedim.Ben yaklaşık 3 ay vücut geliştirme yaptıktan yaklaşık 5 ay boyunca hiç bu sporla ilgilenmedim, sadece birkaç gün evde şınav, barfiks gibi hareketlerle idare ettim. Bu durumdan arkadaşıma bahsettiğim zaman bana ''5 ay çok uzun bir süre, şu anki programını kaldırabileceğini zannetmiyorum, kaldırsan bile diğer programında sakatlanırsın. Bence başlangıç programını yap'' dedi. İlk günlerimde şu anki programımı yapabildim ama arkadaşımın söyledikleri kafama takılmadı değil. Sizce başlangıç programını mı yapmalıyım yoksa şimdikine devam mı etmeliyim?

5 ay ciddi bir süre bence 1 ay 2.ci ay programlarından yap 2.ci ayında eski programına devam edersin

Şu anki idmanımı kaldırabiliyorum fakat arkadaşım sonraki programımda sakatlanabileceğimi söyledi. Garantiye almak için 1 ay başlangıç programını yapmaya karar verdim. İlgilendiğiniz için teşekkürler. :)

eğer 2 ayda bir program değiştiriyorsan son programından devam et ama programın nasıl bilemem bazı çok zorlayıcı hareketler yoksa devam et

Bıraktığın yerden başlarsan Kuvvetli ihtimal ya antremanı hakkıyla tamamlayamayacaksın yada sakatlanacaksın
O yüzden başlangıç programı öneririm
Yok ben riskleri göze alırım dersen sen bilirsin
Vucut senin vucut

Back
Yukarı