protein ve amino zararli degildir sonucda konsantre mevye suyu gibi konsantre peyniralti suyu.asil zararli olan asiri proteindir asiri proteini normal besinlerdende alsan zararli olur uzun vadede. ama sporcular ozellikle vucutcular fazla protein kullanmalidir zaten o protein kaslara gidecegi icin vucut o proteini degerlendirir. yani korkacak bisey yok. gelisimin 5 ay icin ideal ,orantili bir gelisim olmus
selam sorduğun için başlığa girdim ama zaten cok güzel cevaplar gelmiş örneğin şu alıntıyaptığım arkadaş hiç hikaye yazmadan konuya girmiş ve
coook doğru cevap yazmış hatta bir sonraki mesajındada doğrudan program isteme gibi bir yorumu ve açıklaması var birebir benimle aynı görüşü paylaşıyor......benim üye fotoları kas yakmadan yağ yakmak başlığı altında ki yazılarımı tamamını okursan......
bu şekilde kişilere forumdan antreman programı- beslenme programı -al şunu iç git bunu bas gibi yönlendirmelerin yanlış olduğunu düşündüğümü yazmıştım....
ama çok isteyenler için ben ne yaptım nei çtim, ne yedim yzdım..ve hep dediğim gibi benim yağ kas oranım, metabolizma hızım, antreman geçmişim, hormon profilim, her bir sana göre çok değişken işte bu nedenle kişilerin birebir özel program ve beslenmeleri olmalı ve bunu için en az bir ay bir PERSONAL TRAİNER la çalışması gerektiğini savunan vbiriyim
body building için supplementli ve supplement + steroid li aylık gider profillerinide açıklamalı olarak başlığımda bulabilirsin....hatta bu kadar param yok ne olucak sorusunu cevabıda var....
hepsi gerçek....hepsi net....
hiç bir şey yapamıyorsan git bir kaç spor kitabını al oku bu forumda da kafaya göre takıl git geyik yap resimlere bak ama böyle uzaktan eğiitmle kendin sakatlama...inanki birtanesi haftada bir primabolan al diye birine akıl veriyor......olacak şey değil...ben bu forumda bazı şeylerin doğru yapılması içinelimden geleni yapmya çalışacağım...benim başlığımdaki yazoıları takip et pişman olmazssın.... düzenli yazmaya çalışacağım
sevgili dostum asla senin başlığın altında ukalalık yazma niyetinde değildim doğrudan bana sorduğun için cevapladım..ve okuduğumda alıntı yaptığım arkadaş fibi cok doğru cevplarda gördüm fazla akıl kafa karıştır unutma ...
ve tekrar başlığın altında aıl verdiğim için özür dilerim sırf sorduğun için burdayım
sevgiyle ve sağlıkla kal...mitokondri( mehmet)