5 Aydır Çalışıyorum Yardımcı Olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 yasındayım .
boy:1,74
kol:31
gogus:108

5 aydır salonda çalısıyorum.Guç olarak arkadaslarıma gore çok çok iyiyim fakat istedigim gorunum hala olmadı.

beslenme nasıl?

Sevgili kardeşim bu işte birinci öncelik beslenmede. Beslenmen nasıl?
1. Beslenme
2. Antrenman (Ağır kilo 6-10 Tekrar)
3. Yeteri kadar dinlenme

Bunları yapıyor isen gelişmemen için bir sebep yok. Programın nasıl?? Kaç kilo ile çalışıyosun bölgeleri???

foto yok mu?

Fotoğraflarını koyarsan daha iyi yorum yapılabilir bu arada...

evet arkadaşlara katılıyorum resimlerini koy ve eleştirileri yapman gerekenleri bekle kilonu dahi yazmamışsın 5 ayda istediğin gelişme nedir başladığında ölçülerin nelerdi eğer sıkı ve düzeli çalışmadıysan 5 aydan fazlada bişey beklenmez

yanlış yerde konu açılmış fakat yine de şunları söyleyelim..

beslenme kadar önemli olan nedir biliyor musun????
- sıkı çalışma!!!! ama eminim şu anda yaw hayvan gibi çalışıyorum zaten diyorsundur....
hayır !! doğru çalışma yedirerek şiddeti artırarak yapılan çalışmadır.... setleri hareketi beyninde yaparsın - vücudunla yorumlarsın (flexor üstadın dediği gibi)

Sonuç::: yedirerek çalış arkadaşım! ve kendini sınırlama antrenmanın bittiğinde kol çalıştıysan kaşığı ağzına götüremeyeceksin (çünkü sızmış ve ağzından salyalar akıyor olacak :) ) bacak çalıştıysan evine zar zor gideceksin bunları hissetmeden istediğini alamazsın bu spordan... hadi bakalım ii çalış! başarılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı