5 Ay oldu.Yaş 15

Hangi protein desteğini almalıyım

• Ultimate Whey Protein

Votes: 0 0,0%
  • Twinlab Whey protein

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamı tamına 5 ay oluyor bugün 15 yaşımdayım 2 ay kadar daha kütle antremanım var sonra definasyona giricem fotoların birazı eksik devamınıda koyucam hiçbir protein desteği kullanmadım fakat artık kullanıcam ne kullanıcağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim yapmak istediğim vucud son fotoda.
İlk 4 fotoğraf başlamadan önceki halimindir.

Eklentiler

• Fotoğraf-0157.jpg
    Fotoğraf-0157.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 443
  • Fotoğraf-0155.jpg
    Fotoğraf-0155.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 438
  • Fotoğraf-0180.jpg
    Fotoğraf-0180.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 393
  • Fotoğraf-0156.jpg
    Fotoğraf-0156.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 403
  • 374955_10150427591836738_753076737_8369750_25702034_n.jpg
    374955_10150427591836738_753076737_8369750_25702034_n.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 455
  • images.jpg
    images.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 433
İlk 4 fotoğraf başlamadan önceki fotoğraflarım
5. Fotoğraf 5.ayda ki kollarımın fotoğrafı ilk ay ile karşılaştırabilirsin diğer fotoğrafları bilgisayara atmadım onlarıda atıcam çok yakında genede fikrinizi almak istedim hem gelişim hemde protein konusunda :)

O yapmak istediğim vucud işte yazdığımı okusanız bi tüm sorunlar çözülücek :D

Boyum başlamadan önce 171 di
Şuan 175
Kilom 76 dı sonra 67 ye düştüm şimdi 70 e çıktım kas kütlesi kazandım kütle antremanları devam ediyorum
Malesef kol göğüs felan hiç almadım ölçülerini :S
Fakat başladığımda bench press 15 kilo girebiliyordum şimdi 55 kiloyla giriyorum omuz press 10 kiloydu şuan 45 kilo arttırdım hepsini :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:49 ----------

Hiç bir fikir vermediniz bana yardımcı olucak biri yok mu :D ?

ergün ben resimlere bakınca yakılması gereken yağlar görüyorum yaşında genç boyuna zarar vericek hareketler yapmazsın sorun olmaz boyun uzamış ama genede yazayım.

Nitro tech önerıyorum.

edit:5 ay içingeşilmeyi yetersiz buldum :( + 2 ay daha hacim çalışıp sonra definasyona giricekmişsin bence bu gidişle 2 ay içindede fazla fark olucağını sanmıyorum yağlanmamaya dikkat et vermesi zor olabilir onları vermekle uğraşırken kas kaybıda yaşarsın vücuttada fazla kas kütlesi yok bence programı gözden geçir ben resimden bunları gördüm yanlış yazdığım bir nokta varsa uyarın beni lütfen.

Son düzenleme:
Dediğim gibi ilk 4 fotoğraf başlamadan önceki halim şuan öyle yağlı değilim çok az bi yağ var 5. fotoğraf ise kollarımın son hali 5.aydaki hali yani :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:14 ----------

Birde şunu eklemek istiyorum yemeklerimi düzenli yiyorum protein dolu bi programım var tam 7 kilo verdim 2 kilo aldım sonra biraz bi yağ var hocamda o kadar yağ kışın için iyidir dedi her zaman fit kalmak doğru olmazmış şimdi kazanabildiğim kadar kütle kazanıyorum yağ duruyor ama proteinle besleniyorum kardio girmiyorum kütle için kaslarımın gelişmesinde bi engellenme olmaz değil mi ?

kardio yapmıyorsan kas gelişime engel olmaz ama bodyden önce 5 10 dk koşu bandında ısınma yapmanı önerıyorum ve açma germe hareketleri

5 Dakika bir ısınma koşusu yapıyorum zaten terim akıyor yani açma germe hareketlerinide antreman sonunda yapıyorumm :)
Bu arada Nitrotech aldım bugün ilk kullanışımı yaptım bugün antreman sonrasında :)

5 Dakika bir ısınma koşusu yapıyorum zaten terim akıyor yani açma germe hareketlerinide antreman sonunda yapıyorumm :)
Bu arada Nitrotech aldım bugün ilk kullanışımı yaptım bugün antreman sonrasında :)
açma germeyi hem antremandan önce hemde sonra yap bu arada hayırlı olsun

ilk halinde epey bir kas açığı var, 5 aya göre bu açığın %30unu kapamış gibisin (foto tişörtlü olduğundan biraz yanıltıcı duruyor) lakin şunu bilmelisin ki işin kolaylaşmayacak. hedefin ek besinlerden evvel doğal besinler olmalı. yumurta, süt, kırmızı et, beyaz et, deniz ürünleri bunları bolca tüketmeden besin takviyesi alman sadece paranı ziyan etmene sebep olacaktır.

açma germeyi hem antremandan önce hemde sonra yap bu arada hayırlı olsun

Bu açma germe konusu baya derin bi konu arkadaşlar antremandan önce esneme hareketlerini önermiyorlar genelde. Performansta ciddi düşüşlere neden olduğu falan söyleniyor. Antreman öncesi 10 dakika cardio sonrasında da seni yormıycak kültür fizik tarzı hareketler yapmanı tavsiye ediyorum ben. Örneğin diz üstünde şınav gibi. Antreman bitişinde stretching yapmak önemli sakatlıkları önlemek açısından ona katılıyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı