Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün sonra 5.ayımı dolduracağım.Bütün kas gruplarında ağırlık artışı ve gelişme sağlayabilmeme rağmen biceps te nerdeyse hiç gelişim kaydedemedim.hala aynı agırlıklarla calısıyorum.Bir kaç program değiştirdim özellikle dikkat ediyorum nizami yapmaya ama fayda etmiyor.Beslenmem,uyku düzenim de iyi sayılır.Sorun nerdedir ? nedir ? yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
progrmaın nasıl ? 5 aydır aynı programımı uyguluyorsun haftada kaç kere kol çalışıyorsun ağırlıklar kaç kg beslenmen nasıl biraz bilgi ver böyle ne yazabilirizki ?
hocamla konustum arka kol göğüs beraber yapmayalım verimsiz oluyo göğüs calısmları diye ama böylesinin dogru oldugunu söyledi.o yuzden bişey diyemedim bende.vardır bi bildiği diye
hocamla konustum arka kol göğüs beraber yapmayalım verimsiz oluyo göğüs calısmları diye ama böylesinin dogru oldugunu söyledi.o yuzden bişey diyemedim bende.vardır bi bildiği diye
bi kere önce büyük kas grubu ardından küçük kas grubu girilir. arka kol-göğüs nasıl bir mantık ? + triceps yükleniceksin hemen ardından göğüste ağırlık basabilecek misin ? basmayı geç triceps için kaç hareket demek bu? hoca sıfatına bürünen insanlar cok fazla günümüzde.
bi kere önce büyük kas grubu ardından küçük kas grubu girilir. arka kol-göğüs nasıl bir mantık ? + triceps yükleniceksin hemen ardından göğüste ağırlık basabilecek misin ? basmayı geç triceps için kaç hareket demek bu? hoca sıfatına bürünen insanlar cok fazla günümüzde.
kol sadece bicepsten ibaret değildir.triceps bicepsin 2 katı büyüklüktedir.tricepsi haftada 1 kere bicepsi 2 kere çalışırsan hata edersin.göğüsle tricepsi aynı gün girebilirsin fakat önce göğüs girmelisin.
göğüs çalışınca triceps zaten yorulmuş oluyor çalışmış olucak tekrar çalışmak gerekmıyor
sırttada bıceps calısıyor nasıl sonra kol calısıyorsun zor olmalı
tutturmuşsunuz bi göğüs kol sonra omuz sırt triceps yani değişikliklere açık olun biraz. göğüsle triceps aynı gün çalışılmazsa triceps için niye close grip bench press yapılır?
göğüs çalışınca triceps zaten yorulmuş oluyor çalışmış olucak tekrar çalışmak gerekmıyor
göğüs hareketlerinde 2. etki alanı trcepstir fakat 2. yapılacak antreman bicepstir
triceps göğüsün %20 kadar çalışırken biceps dinlenik ve esnemiş olarak antremana hazırdır.
triceps sürekli kasıldığından çıkarılacak antremanda kısa sürede doyuma ulaşması (erken form) bizim için iyi değildir. (işlenmeden bitirilen bölge)
ben şöyle sorayım yorgun olan yada yorulmuş olan kasımı çalıştırırdınız yoksa dinlenmiş esnemiş olan kasımı ?
hareket sayısı fazla geldi bana.
şahsen biceps için 4 hareket çok fazla bence.çünkü biceps çok küçük bir kas grubu ve diğer hareketler sırasında dolaylı olarak zaten çalışıyor.3 hareket yeterlidir bence.
dinlenme günlerini 1 gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde ayarlayabilirsin.
ama antrenman yapamayacak kadar ağrı varsa kaslarda dinlenme süresini 1 gün daha uzatabilirsin.